Tulipa eilen pyörähdettyä Lappeenrannassa elämäni ensimmäisessä toko kokeessa. Tai pyörähdettyä ja pyörähdettyä, lähemmäs viis tuntiahan siellä meni kun kannustettavat oli alokkaassa ja evl:ssä. Eli ei siis todellakaan oltu Uun kanssa tokoilemassa, katseltiin vaan. Molemmat koirakot hoitivat homman hienosti ykköstuloksella, ja saatiinpa treeniporukkaan oikein TVA! Onnea vielä Nellille ohjaajineen! Monen sortin viipottajaa siellä tokoili, harmi ettei yhtään islantilaista ollu tällä kertaa mukana.

Varmistaakseni huomatuksi tulemisen laskin Udin sitten myös karkuun. Tai tavallaan kaulapanta laski Udin karkuun. Yllättäen vaan huomasin koirani kirmaavan vapaana kohti erästä bc poikaa. Onneksi oltiin jo menossa autolle, joten kenenkään suoritusta ei sentään sotkettu. Eipä sinänsä saatu edes rähinää aikaseksi, nappasin vaan koiran kainaloon ja kieputtelin sille hihnan kaulaan. Panta siis levisi, mut onneks sen sai helposti korjattua. Jäi vaan harmittamaan, kun en edes anteeksi tajunnu pyytää. No onneks mitään ei sattunu.

Udin kanssa on jotain pientä kivaa otettu tossa pihalla ja pääasiassa makupaloilla oon sitte palkannu. Eilen harjoteltiin vähän kontaktia siellä tokokokeen katsomossa. Hirveesti tarvittais sitä häiriötreeniä, Udi kun reagoi muiden haukkumiseen niin kovin helposti.

Törkeen huono kesä, aina on vaan kylmä! Emäntä kärsii mut koirat varmasti nauttii...