Tänään hakuiltiin Anteroisessa ihan uudessa paikassa. Oikein mukava maasto, oli vaihtelua muttei mitenkään über rankka. Kun porukkaa oli tällä kertaa niin mukavasti paikalla otettiin viis löytöä, kaikille oli kyllä jonkin moista apua.

Kaks ekaa tehtiin niin et Udi näki kun ukot lähti piiloihin, seuraavat kaks haamuina ja viimonen oli puolipakenevana. Tällä kertaa miulla oli pitkä näyttöliina ja roikuin siinä sitten näytöille. Onneks hidastava emäntä ei ollu Udille mikään ongelma. Miulle sen sijaan siitä voi tulla ongelma, pikku-Uu pääsee aika pienistä koloista ja raoista sinne maalimiehelle, mie sen sijaan en :).

Kuten voi huomata kerrottavaa ei paljon oo, eli kaikki meni tälläkin kertaa hienosti. Vaikka oli näinkin monta löytöä, jakso Udi hyvin etsiä myös viimosen maalimiehen. En kyl valita, on siitä innottomuudesta ja vauhdin puutteesta kärsitty ihan tarpeeks sillon aikoinaan. Joku kerta pitäs kokeilla taas vähän erikoisempia piiloja, kivien päällä ja puissa tms. Toisaalta niitä pistoja vois aina kyl hioo paremmiks, mie en vaa oo oikein innostunu siitä hiulaamisesta. Se et miun mielestä menee hyvin ei tarkota todellakaan et kokeissa saatais hyviä pisteitä...