Ihanaa ihanaa pakkasta!!! Pakko nauttia nyt kun alkuviikolle luvataan taas reilusti plussaa :(

Poikkeuksellisesti hakumettään lähettiin aamulla. Otettiin etunurkkaan tyhjä ja toiselle puolelle yliheitolla löytö. Vauhtia ja intoa oli ukossa kuin pienessä kylässä. Tyhjällekkin uppos älyttömän hyvin ja tuli jopa pois. Yliheitto toimi hyvin ja töitäkin sai koiruus tehdä ennenkuin maalimies sitten löytyi. Aivan älyttömän hyvä treeni! Vähän oli jälkimmäisellä pistolla taaksepäin työskentelyä, mut ei haittaa kun muuten meni niin hyvin! Ja sitä menoa ja meininkiä tuntuu nykysin siis löytyvän.

Lisäksi harjoteltiin vielä vähän esineruutua. Ruutu oli aika kapea, ehkä kymmenisen metriä. Esineitä oli kolme, ne oli vieraita ja hankalahkoja (ei siis perinteistä pehmolelu kamaa). Yhden esineen Udi sitten löysi, semmosen pikku pussukan. Kovasta muovi esineestä otti kyllä hajut, mut ei kait ymmärtäny et se vois esine olla. Yhdessä kun sitten etittiin niin toi sen kyllä miulle. Kolmas esine oli pieni nahkalompakko jota etittiin porukalla pitkään ja hartaasti, lopulta sekin kyllä löyty. Jotenkin ei Udilla oo motivaatiota esineruutuun niiku ennen. Tai on sen yhden esineen verran, kai kaverit on sille kertonu että yksihän riittää!

Pitkään aikaan ei oo tullu kuvailtua. Jotenkin on tuo kuvaamis innostus laantunu pentuajoista, ekalta vuodelta kuvia onkin varmaan tuhansia :) Mut tänään oli niin ihana pakkasaamu ja aurinkokin paistoi, et pakko oli muutama kuva näppästä. Vähän tylsiä, mut onpahan jotain!

2042434.jpg
perusposeeraus

2042429.jpg
possulle kyytiä!

2042439.jpg
ilta-auringossa toinen rakkaista pikkupojista