Meillä taitaa olla aika tylsä elämä, kun muuta raportoitavaa ei oo ku maanantain agitreenit... No onneks on ees ne!

Eilen palattiin sitten alittelemaan niitä hyppyjä. Raivostuttavaa! Tuplarimoilla saatiin Udikin yli esteistä. Tällä kertaa ei tehty pitkää rataa ollenkaan vaan pari lyhyempää settiä, mikä olikin ihan kiva juttu. Hyppyjä, putki, kepit ja A oli esteinä. Jos aikasemmin oon voinu kehua Udin keskittymistä agilityssä, nii tällä kertaa ei edes sillä päässy riemuitsemaan. Loppua kohti meni kyl paremmin, mut aluks oli aika paljon ihmeellistä haahuilua. Luultavasti mie jännitän et lähteekö Uu rähjäämään sille bortsulle ja sen takia menee omat kuviot sähläämiseks. On se vaikeeta.

Lopuks otettiin viel keinua ja rengasta. Udikin pääs keinun loppuun kun ripoteltiin makkaraa matkan varrelle ja vähän pehmennettiin laskua. Rengas on meille kans tuottanu ongelmia, siitäkin olis niin paljon helpompi mennä ali. Vaan kyllähän jässikkä muutaman kerran saatiin renkaastakin läpi.

Lumitilanne alkaa näyttää sen verran hyvälle et perjantaina saatettas päästä hiihtelemään. Jesh! Harmi vaan et varsinkin hiihtäjä on todella rapakunnossa...Lahjattomat harjottelee, eikös vaan?! Myös tottista vois ehkä mahdollisesti harkita vaikka ens viikolla..tai sitä seuraavalla...no joskus kumminki!