Vähän arvelutti tänään lähteä liitelemään, paikalle kun oli tulossa myös ei-niin-suosikki bortsupoika. Jätettiin kuitenkin hiihdot väliin ja mentiin hallille. Tällä kertaa valinta osu nappiin ja Udi liiteli tosi hienosti!

Oltiin sopivasti etuajassa ja alkulämmittelyn jälkeen päästiin vähän testailemaan esteitä omassa rauhassa. Tällä kertaa palkkana oli nakkia, kun viimeeks ruokapalkka kelpas niin hyvin. Ilmeisesti nälässä on poikaraasua edelleen pidetty, sen verran hanakasti oli nakkien perään. Rähinöiltäkin vältyttiin kun pojat jäähdytteli pihalla toistensa vuorot.

Tehtiin kolme erilaista pätkää jotka sisälsi puomin, A:n, kepit, putkia ja hyppyjä. Udi oli loistava mie en niinkään. Kepit tuottaa miulle tuskaa, ei jotenkin satu vaan oikein kohalleen ohjaus. Samoin muutamille hypyille aika onnettomia ohjauksia. Udi oli kuitenkin tänään erinomainen ja se on tietenkin tärkeintä! Hypytkin hypättiin kaikki, toki esteissä oli meitä varten kolme rimaaKieli ulkona.

Treenien jälkeen Udi sai vielä nujuta vähän aikaa ihanan Laran kanssa ja kyllähän painimatsi naisseurassa on aina niin mukavaa!