Talvi tuli yöllä takasin. Puut on jälleen kauniin lumiset, vaan hyvää vauhtia on myös sulaminen menossa. Kyllähän se kevätkin voisi jo kunnolla tulla, tekis niin mieli päästä "uusille" lenkki-urille talven jälkeen.

Tänään ei siis hankihiihtoon tarvinnu herätä, mutta eilen aamulla hiihdeltiin ihan kunnon lenkki. Kyllä toi hangilla hiihtely on ihan parhautta!

Eilen pyörähdettiin tottiskentälläkin. Alkuun otettiin pari paikalla makuuta samalla kun toinen koirakko suoritti luoksetuloja. Upeesti Udi kesti paikallaan! Pää kylläkin pyöri kuin piruväkkärä, liekö siivekkäitä bongaillu vai mitä.

Seuraamisessa teputeltiin henkilöryhmässä. Meni ihan ok, mutta tiiviimpikin vois olla. Jotain uskomattoman mielenkiintosia haisuja oli kentällä ja se tuntu häiritsevän just seuraamisessa jonkin verran. Ei Uu kesken liikkeen ruvennu nuuskuttelemaan, mut keskittymiseen se kyl vähän vaikutti.

Lopuks tehtiin liikkeestä maahanmeno ja siitä luoksetulo. Ensimmäisellä meni maahan ihan hyvin, on se nopeempikin ollu, mut toisella yrityksellä ei ekalla käskyllä tehny elettäkään maahanmenon suuntaan. Kotona Udi tekee maahanmenot tosi nopeesti eli mie varmaan käskytän tuol ihmisten ilmoilla jotenkin eritavalla. Luoksetuloja ollaan tehty tosi vähän niin että Uu lähtee maasta. Syytä tähän en osaa sanoo, mie oon varmaan niin urautunu istuttamaan sen Hymy. Luoksetulot tehtiin niin et mie kävellessäni poispäin kutsuin koiraa ja lähdin sit juoksemaan karkuun, myö kun kaivataan aina vaan lisää vauhtia. Palkkana oli sitte pallo.

Toivottavasti Uu ei tässä miehistymisen huumassa ihan hukkaannu tuonne tuoksujen maailmaan. Pitäis varmaan vaan käydä kentällä enemmän, jospa se tuoksujen ihanuus siitä vähän laimenis. Toisaalta on kyl hassua et noi tottikset menee näinkin hyvin, miusta kun tuntuu ettei myö treenata juur yhtään! Udi tuntuis olevan sitä parempi mitä vähemmän harjotellaan Kieli ulkona.