Pakkohan sitä on sitten treenata jos meinaa kokeeseen mennä. Tällä viikolla on pari kertaa käyty ihan uudella kentällä tottistelemassa ja onneks uudet maisemat ei tuntuis hirveesti vaikkuttavan Uun suoritukseen. Seuraamista lähinnä, hihnassa ja ilman, käännöksiä, jääviä ja vauhdin muutoksia. Välillä menee hyvin välillä ei. Lähinnä tuo hihna häiritsee meitä kumpaakin, pääasiassa kun treenataan vapaana.

Täyskäännöstä ei vielä osata kun ei oo juurikaan opeteltu, eikä keretä kyl ennen BH:ta sille oikein mitään tehdä. Täytyy toivoo et se jotenkin suttaantuu. Henkilöryhmää harjoteltiin eilen paljolla makkaralla ja hienosti Udi edelleen makkaraa seuraa. Huomaiskohan tuomari jos kokeessa teputtais HK Blö kädessä? Luoksetuloa koitettiin myös kerran ja kyllähän se luokse tulee, vauhti vaan ei päätä huimaa.

Vielä ei tunnu ees hirveen pahalle ja yötkin oon pystyny nukkumaan. Nyt täytyy jättää tottistelut melkein kokonaan, se yleensä tuo vähän lisää intoa. Ja Udi välttyy miun kiukuttelulta eli saattaa vaikka kokeessakin suostua jotain tekemään. Edellen eniten hirvittää se paikallamakuu, ettei Uu vaan pilaa jonkun toisen suoritusta ja kaupunkiosuudella se koiran ohittaminen. Juu käytös tavat on kyl hanskassa mut just ne hanskat on välillä pahasti hukassa.

Kevät on kunnolla tullut! Lämpömittari näyttää melkein t-paita lukemia eli lumet varmaan lähtee nyt vauhdilla (eilen vielä bongattiin hiihtäjä!). Kovasti hakumettään jo kaipaan, melkein unissaan tulee jo treenejä suunniteltuaCool. Jos vaikka esineruutua koittais jonnekkin virittää...