Buenos Aires eli hyvät ilmat, on ainakin täällä ollu. Ulkona on oltu riittävästi ja kun ei naama hinkkaamalla puhdistu, ni ilmeisesti aurinkoakin on saatu. Udin kanssa ollaan istutettu perunaa, leikattu vattuja, levitetty harsoja, lennätetty lintuja ja komennettu traktoria, jokainen voi ite päätellä mikä on ollu työnjako. No Udi toki osallistuu vähän kaikkeen esim. kaivamalla niitä siemenperunoita ylös! On kuulemma masentavaa olla meillä töissä, kun koko ajan haukutaan...

BH tuntuu edelleen tosi huonolle idealle. Juurikaan ei olla mitään treenattu, vähän tossa pihalla jotain pientä. Hyvin kyl toimii noissa lyhyissä seteissä, mut se pitkäkestosuus minuu just eniten hirvittää. No kuullanpa sitten mitä pitää treenata lisää. Miul alko työt ja saa nähä onko Uulla enemmän intoo tehä miun kanssa, kun on vähemmän sitä yhteistä aikaa muuten.

Järjestäjiltä tuli sähköpostia, et urosten kiveksiä ei enää tutkita paikanpäällä, vaan täytyy olla joku todistus mukana. Ei tullu tämmöset jutut mieleenkään ja nyt pitää toivoo et riittää kun rekkarissa lukee et pallit on. En kyl oikeen ymmärrä mitä merkitystä pallillisuudella on täs asiassa, eiks kivesvikanen koira saa siis BH:seen osallistua? Ilmeisesti ei, ja se jos mikä on kyl älytöntä!

Onpa ollu outo viikko kun ei oo mitään käyty treenailees. No ens viikolle on sit sitäkin enemmän puuhaa tiedossa, lenkkiä, Speedrace:siä ja muuta ittensä nöyryyttämistä.