On näissä BH tohinoissa melkein jääny huomioimatta, et jotkut menestyy ihan oikeesti. Onnittelut siis tuplavalio Nellille ja Coutsille agiliitovalioitumisesta!

Sitte sinne mettään, eli hakua treenattiin eilen ja sepä vasta oli mukavaa! Ensimmäiset treenit tälle keväälle ja aattelin vaan kokeilla millä mallilla haut on talven jäliltä. Hyvällä mallillahan ne oli! Udissa oli vauhtia kuin pienessä eläimessä (no semmoinenhan se onkin!). Ekat tehtiin muistikuvalla, tosin vaan toinen ukoista jäi piiloon. Ekalla siis löytö, muistikuvan lisäks ei muita apuja, eikä niitä kyllä kaivattukkaan! Toka oli tyhjä, myötätuuleen uppos hyvin. Pois ei oikein ois malttanu tulla, mut ihan ok kuitenkin. Kolmas oli valmis maalimies yliheitolla ilman apuja, eikä niitä edelleenkään kaivattu. Ja viimonen sitten puolipakeneva.

Udi oli siis täysillä hommissa, hienosti etti eikä ilmasuissa ollu mitään ongelmaa. Täytyy varmaan ruveta pikkuhiljaa lisäämään tyhjiä pistoja ja jonkinmoista umpipiiloviritystäkin vois koittaa tehä. Ja ainahan riittää hiottavaa pistojen suoruudessa ja muussa tylsässä Viaton. Vierailevana tähtenä meillä oli kaksi kaunista lapinkoiratyttöstä, oikein hauskoja tapauksia nämä Jaava ja Myrtti.

Snella on käynyt läpivalaisussa ja niinhän siinä kävi, että vain kaksi valtavaa kakaraa on tulossa. No laatu korvaa kyllä määrän!Cool