...nopeemmin kuin hoksaatkaan se iltaan rauhoittuu. Sinisen Talon Nallea mukaillen, eli niin on kiire et hyvä jos nukkumaan välillä ehtii. Koirien kanssa lepatellaan siis ympäri kyliä reenailemassa millon mitäkin.

Pari kertaa ollaan käyty jopa tokoilemassa. Ekalla kerralla oltiin koulun kentällä ja tehtiin seuraamista, seisomista, luoksetuloa ja paikallamakuuta. Seuraaminen oli ihan ok, ainahan se vois parempaakin olla... Seisomisessa ollaan ihan alkutekijöissä eli koitetaan vaan kestää tolpillaan ja mielellään vielä paikallaan. Luoksetuloa tehtiin juoksemalla karkuun ja vauhtia olikin oikein kivasti. Paikallamakuussa oltiin yhdessä Nellin ja Laran kanssa. Muuten meni hyvin, mut koulun pihalta lähtevä mopo sai Udin herkitsemaan nousemista ja miun käskiessä pysymään maassa lähti Lara-parka ohjaajan luo. Lara luuli et mie sitä komennan ja päätti hakeutua turvallisemmille vesille.

Tokalla kerralla oltiin Harakassa ja treenattiin hyppyä ja liikkeestä maahanmenoa. Hyppy meni tosi hienosti vaikka sitä ei oo paljon harjoteltu, Udi jopa jäi seisomaan sinne esteen toiselle puolelle! Maahanmenot vähän tökki, mut se oli lähinnä ohjaajan kohmeisuudesta johtuvaa. Ollaan myös harjoteltu liikkeenohjaajalla, kun pitäis kuulemma johonkin kokeeseen osallistua. Meinaa vaan mennä hihittelyks kun tää toko on niin kovin hassua.

Fala pääs Harakan harkkoihin taas mukaan ja tutustumaan agilityesteisiin. Putki mentiin muutaman kerran ihan lyhyenä ja puomin alastulo-kontakti. Nuorena se on vitsa väännettävä! Tyty tapas myös muutaman uuden koiratuttavuuden.

1248891825_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen käytiin hakuilemassa. Ihan ensimmäiseks nautittiin(?) BH-kakkua, vasta äiteinpäivänähän nää kinkerit oli eli kovin kauan ei tarvinnu odotella.Nauru Udikin sai pienen palan ja Falallekkin olis kelvannu, vaan neiti jäi tällä kertaa ilman. Meistä otettiin oikein perhepotrettikin!

1248891933_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248891890_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Potretti siis alemmassa kuvassa, tosin ylemmänkin kuvan potretti kuvaa aika hyvin tätä porukkaa.

Haut ei menny ihan putkeen. Eka maalimies oli valmis ja Uu ei ekalla lähetyksellä sitä löytäny vaan tuli pois. Tää oli tosi outoa. Tokalla yrityksellä löyty sitten piiloutuja. Ehkä Uu lähti ekalla seuraamaan alueella olevaa polkua eikä menny siitä yli, tiedä häntä. Toka oli vielä oudompi, maalimies oli kahden kiven välissä vaan muutaman metrin keskilinjalta, Uu teki kauniin piston ja takas tullessa löys maalimiehen, käveli yli ja tuli keskilinjalle. Ilman rullaa! WTF?! Ehkä Uu tuumas et löytää se tosta pois ittekseenkin.Kolmas pisto oli tyhjä ja neljäs ääniavulla, pitkästä aikaa. Näillä ei suurempia ongelmia ollu.

Fala "etti" myös yhden maalimiehen autoilla eli kirmasi tien penkalla kykkivälle maalimiehelle syömään. Ensin piti vaan vähän ihmetellä ja komentaa erään auton murisevaa takakonttia.

Tänään meillä kävi naisvieraita! Kiitokset Jaavalle ja Myrtille lenkkiseurasta! Huomenna saadaan hienoja kuvia ja tarkempaa selostusta.

Pennulla vauhti vaan kovenee ja perässä pysyminen vaikeutuu, mut onneks sen useimmiten löytää tuolta hernemaalta. Kaks yötä on jo menny pissimättä sisälle, tosin molempina oon joutunu raahautumaan pihalle aamuyöstä. Välillä nukuttiin jo ihan aamuun asti. Fala on isänsä jalanjälkiä seuraten ruvennu käyttämään kakkapaikkana äitin ja iskän makkaria, parempi tehdä siis tarkastuskierros ennen vanhusväestöä. Meiän pieni Kakki-Masa!

Punnitsin Falan tossa alkuviikosta, ja painoa oli 3860 grammaa. Tiiä sitte onko se paljon vai vähän, mut ainakin enemmän kun meille tullessa. Kasvua siis tapahtuu, johonkin suuntaan. Kusti polki meille tänään oikein sievät vaaleanpunaiset rekkaritkin, kyllä nyt kelpaa!

1248891778_img-d41d8cd98f00b204e9800998e