Alkuun onnittelut Novalle ohjaajineen! Hienoja tuloksia tahkottiin vepen alokasluokasta viime viikonloppuna! Oli kiva päästä katsomaan vepe-kokeita eikä apuohjaaja onneks sössiny mitään...

Tänään päästiin pitkästä aikaa haku-mettään. Udi oli intoa täynnä kuin ilmapallo ja keskittyminen ehkä vähän herpaantu. Ekalle pistolle lähti ihmeellisesti vinoon ja juoksi melkein koko radan poikki ennenkun maltto tulla takas. Uus lähetys onnistu paremmin ja Uu teki ihan ok piston. Maalimies oli verhoutunut maastoutumis kankaaseen, mut se ei tainnu tuottaa mitään ongelmia.

Toka maalimies oli umpipiilossa ja sepä olikin kovin vaikea asia. Udi yritti väkisin päästä kontaktiin maalimiehen kanssa ja epäonnistuttuaan tulikin pois ilman rullaa, mikä on kyl aika kummallista, Udihan ei yleensä maalimiestä jätä vaikka mie tanssisin ripaskaa keskilinjalla. Uus lähetys siis tälläkin kertaa ja tuo-käskyllä saatiin rullakin tulemaan.

Kolmas oli tyhjä joka meni oikein kivasti. Neljäs oli ihan radan lopussa kuopassa, josta kyllä hajut tuli mut paikantaminen tuotti vähän pään vaivaa. Hienosti Udi kuitenkin etti ja ilmaisi. Viimonen oli puolipakeneva yliheitolla ja palkkaakin tuli vähän etuajassa vaan haitanneeko tuo mittään.

Kovasti Udi teki töitä ja kieli pitkällä etittiin lopuksi viileitä makuupaikkoja. Vähän pidin huilia myös pistojen välissä, mut kunnon päälle se ottaa, molemmilla! Ehkä sitä lenkkeilyäkin vois joskus koittaa harrastaa...