Eilen vepeiltiin uudessa rannassa, jossa on tarkotus pitää se näytös. Udi teki veneestä hypyn ja veneen haun. Hyppy meni hyvin, mut aika levoton Uu oli kun ei ollu erillistä kiinnipitäjää/nakkien syöttäjää. Tuuli kävi niin mukavasti et soutajalla oli täys työ pelkässä soutamisessa.

Veneen haku meni ihan ok. Tässäkin vene meni tuulen mukana, joten tolppien väliin ei ollu mitään mahdollisuuksia tulla takas.  Lisäks rantavedessä uiskenteli sorsia jotka Udin mielestä oli vallan houkuttelevia. Maltto kuitenkin tuoda veneen rantaan, vaikka pariin otteeseen meinas sorsat viedä voiton. Yleisöäkin keräänty kattomaan hullujen koiraharrastajien toimintaa. Ei suuresti hurraamista suorituksissa, mut tulipahan käytyä.

Tänään hakuiltiin, otin Udille vaan kaks ukkoa ja nekin muistikuvilla. Ensimmäisellä piti vähän pissiksiä ennenku pysty ottamaan rullan, mut muuten meni molemmat hyvin. Ekalla maalimiehellä oli se maastoutumiskangas päällä, mut se ei Udia edelleenkään ahista yhtään. Täytys niitä umpipiiloja vaan treenata rajusti.