Eilen vepeiltiin tutussa treenirannassa. Veneen hakua on tahkottu nyt niin paljon, et välillä urheillaan muuta. Ekaks tehtiin veneestä hyppy. Apuohjaaja syötti Udille makkaraa ja rannalta katsoen Udi olikin oikein kivasti veneessä. Ihan lopussa nosti etutassut laidalle mut asettu sitten takas istumaan. Veneessä olijoitten mielestä Uu oli rauhaton kun sai makkaraa, mut liekö ollu vaan ahneus ja hotkimus.

Toisena liikkeenä kokeiltiin vientiä poijulla. Aikasemmin Udi on vieny vaan köydenpätkää ja niinpä tehtiin ihan lyhyellä matkalla ja ekalle houkuteltiin viel lelulla. Eka lähti hyvin, tokalle käytin muutaman lisäkäskyn ja Uu korjaili otetta esineestä. Rannalla ei kuitenkaan vatuloitu ja hyvin vei uuden esineen. Oikein kivasti onnistu tää kokeilu!

Viimosena otettiin hukkuva veneestä. Yleensä ite joudun sinne veden varaan, niin nyt oli kiva kun joku muu välillä hukuttautu. Liike meni muuten hyvin, mut maalitolpat ohitettiin jokusella metrillä. Kyllähän miekin parille koiralle hukuin ja oli kyl ihanan lämmintä vettä, toivotaan ettei Jaakko kovin kylmää kiveä sinne huomenna nakkaa.

Fala oli myös mukana treeneissä. Tuleepa ainakin autoilu treeniä jos ei muuta. Tiri-tiri teputteli vaan rannalla sekä vedessä ja oli siliteltävänä. Masukin on taas kunnossa, ainakin hetken. Fala on nimittäin päässyt kaikkien koirien suurimman herkun makuun eli herneitten. Saparo suorana painellaan hernemaalle, varsinkin jos pitäis käydä nukkumaan tai lähteä töihin.