Päästiin heti aamusta mettään. Oli aivan älyttömän lämmin ilma ja ukkonenhan siitä sitten illalla tulikin. Treenit meni heti alusta ahterilleen. Ekalle pistolle vaadittiin KOLME lähetystä, kun kahdella ekalla vaan nuuskuteltiin ja hengailtiin. Ihan omituista käytöstä. Meinasin testata paria tyhjää peräkkäin, mut alkuvaikeuksien jälkeen treenattiin vaan parilla umpipiilo maalimiehellä. Ne meni onneks hyvin, eli Uu ei jääny piilolle hengaamaan ja pyrkimään kontaktiin. Nää tehtiinkin nyt houkuttelemalla enkä edes kääntäny koiraa välillä pois.

Falakin kävi taas metässä syömässä makkaraa, on se vaan hassu tömpsöttelijä. Vähän on nyt välillä ollu jotain reistaa toisessa takajalassa, mut enimmäkseen meno on entisellään. Oisko mökillä nujutessa venähtäny tai jotain. Esineruutuakin piti treenata mut ei sitten helteessä kyenny.

Vähän ollaan taas treenattu sitä seisomista ja kyllähän Udi seisoo, välillä. No ihmeitä pitää tapahtua jos se kokeessa jää seisomaan, tosin muutkin liikkeet voi olla vähän niin ja näin.