Huh kun olis paljon päivitettävää, yritetäänpä tehdä lyhyt selonteko viime aikojen treeneistä ja tapahtumista...

Viime sunnuntaina Nolostunut käytiin hakuilemassa  ja koska motivaatiossa on ollut pieniä laantumisen merkkejä, otettiin vain yksi ukko. Udille näytettiin kun maalimies lähti piilolle, mut sitten riisuttiinkin vehkeet ja Uu joutui takaisin autoon. Välissä tehtiin yhdelle koiralle treeni ja vasta sitten Udi pääs hommiin. Töitä piti etsiessä tehdä, mutta hyvin löytyi ja ilmaisukin toimi.

Seuraavat hakutreenit oli tiistaina Kuplalla. Tällä kertaa otettiin kaksi ukkoa muistikuvilla ja vauhtia olikin taas kivasti. Ei siis ongelmia, paitsi ohjaajalla kun molemmissa treeneissä käytin pitkää näyttöliinaa. Töppöjalkakin pääsee nimittäin todella lujaa, ainakin verrattuna perässä puuskuttavaan ohjaajaan!

Tokoa ollaan treenailtu välillä. Lähinnä edelleen paikallamakuuta, liikkeestä seisomista ja hyppyä. Paikallamakuu menee yllättävän hyvin, ei kyllä pitäis sanoa, pää pyörii kovasti mut ylös ei oo noustu vaikka vierestä lähdettäisiinkin liikenteeseen. Suurin riski tuntuis olevan se tylsistyminen...

Seisominen onnistuu välillä. Ollaan nyt jätetty palkka koiran taakse ja hyvin pysähtyy, ainakin silloin tällöin. Kokeessa todennäköisesti kuitenkin istutaan tai hiippaillaan. No reiluilla avuilla kokeillaan, eipä tuo ole mitenkään voinu tätä liikettä vielä oppia.

Hyppy on mennyt hyvin, eiliseen asti. Udi kyllä seisoo hienosti, harmi vaan että väärällä puolella hyppyä! Eilen jäi siis seisomaan jo ennen hyppyä. Este oli kylläkin erilainen, ei Toko-este ollenkaan. Liekö pienellä joutunut ajatus hukkaan vai mikä lie.

Myös Fala tottisteli eilen elämänsä ensimmäistä kertaa. Tehtiin pikkuisen makkaran seuraamista ja hyvin makkaraa seurattiinkin. Miuta Fala ei oikein noteeraa kun koitan sitä tuol pihalla huudella, mut makkararasia saa välittömän ja jakamattoman huomion kyllä. Saiskohan sen illalla sisälle jos pukeutuis nakiksi?

Toko treeneissä sattui inhottava lipsahdus, kun Udi pääs karkaamaan lenkkeilevän westien perään. Eipä Uu päässy ees nuuskuttelu etäisyydelle, mut kovasti westien taluttaja säikähti. Todella ärsyttävää ja inhottavaa käytöstä meiltä, vaan eipä tuo onneks päälle mene, mut harmittaa se silti.

Tänään saatiin lenkkiseuraa Larasta ja Nellasta, olikin kivaa juoksuttaa koiria. Udi tykkäsi kovin, kiitos!

Falalle alkaa muuten kasvaa jalat ja neljä kiloa tuli täyteen aikaa sitten!