Tiistaina hakuiltiin vesisateessa. Pitikin sunnuntaina mennä sanomaan ettei tänä kesänä olla hakumetässä päästy kastumaan! Udilla ohjelmassa löytö, tyhjä, löytö. Ekat pistot meni hyvin, jopa tyhjä oli ihan kelvollinen. Vaan viimosta ukkoa ei meinattu löytää millään Yllättynyt. Kaksi kertaa lähetin Udin etsimään ja kolmannella yrityksellä mentiin yhdessä. Käytettiin myös ääniapua. Alue oli aika syvä ja maalimies ehkä vähän radan ulkopuolella, silti olisi kyllä pitänyt löytyä! Ehkä tuo tuuleton ilma ja sade sitten vaikeuttivat niin paljon.

Fala pääsi tallomaan rataa ja syömään taas makkaraa metsään. Kova on into maalimiesten perään, vai liekö sitten nakkilaatikko on se mikä houkuttelee Nauru. Aika hyvin Tiri ottaa kyllä hajuja ihmisistä vaikka onkin kovin pieni koiralapsi. Treenien lopuksi Fala pääsi vielä tutustumaan nuoreen perro neitiin. Vauhti oli aluksi aika kova ja Falaa semmoinen meno vallan hirvitti. Hetken päästä kuitenkin juostiin peräkanaa tantere tömisten.

Tänään oli kesän viimeset vepet. Vientiä treenattiin köydenpätkällä pitkälle ja damilla lyhyelle. Udi meinas taas lähteä etsimään lyhyempää reittiä, mut korjas tosi hyvin pienellä komentamisella. Damilla meinattiin jäädä leikkimään vaan veneeseen sekin lopulta saatiin ihan hyvin.

Toisena liikkeenä otettiin motivaatio veneenhaku. Veneellä lähdettiin taas soutamaan karkuun ja Udi lähetettiin ajamaan sitä takaa. Rantaan ei tarvinnut tällä kertaa tuoda kuin köysi, ja hienosti sain Udin korjaamaan jopa maaliin vaikka lähimpään rantaan oli jo menossa. Nyt siis jätetään vepet hautumaan ja katellaan ensi kesänä jos vaikka sinne soveenkin päästäis...