Sunnuntaina käytiin molempien ensimmäisessä Toko-kokeessa. BH:n onnistumis-taivaasta tultiinkin oikein rytinällä alas. Voidaan siis todeta että treenaaminen kannattais! Ihan vaan vinkkinä tulevaisuutta ajatellen...

Suurin fiasko ja pettymyksistä ehdottomasti pahin oli paikalla makuu. Udi ehti kyllästyä jo alkuseremonioitten aikana ja jopa haukkui! Ei kuulosta omituiselta, mut "työskennellessään" Uu ei yleensä hauku. Udi makasi, ryömi, seisoi hetken ja istui loppuajan. Välillä tuijotettiin vieressä makaavaa Laraa niin tiukasti, et olin jo varma että kohta alkaa riekkuleikki. No positiivista tietysti on se että paikallaan Udi tavallaan kesti, ei vaan mahdu pieneen päähän että pitäis olla ihan liikkumatta. Treeneissä ei ongelmia ole, eli kyllä se kotona toimii! vai miten se nyt oli? Lohdutukseksi ainoastaan yksi koira viidestä kesti paikallaan, Larakin vähän ryömi, yksi seisoi ja yksi tuli ohjaajan luo.

Paikalla makuun jälkeen olin varma et Udi ei tee yhtään mitään ja aikamoista rävellystähän se olikin. Paniikki ja jännitys siis iski rajusti. Pisteet on ylhäällä, mut juurikaan en pysty niitä kommentoimaan kun ei oo hajuakaan mitä meille sanottiin, vai sanottiinko mitään.

Luoksepäästävyys 8

Udi ei oikein hampaita olis halunnu esitellä, vaan pyllisteli tuomarille.

Paikalla makaaminen 0

Seuraaminen kytkettynä 8,5

Seuraaminen taluttimetta 7

Liikkeestä maahanmeno 10

Tää oli oikeesti hieno ja Udi teki huipusti!

Luoksetulo 8

Jälleen se sivulletulo tökki.

Liikkeestä seisominen 0

Ihan miun moka, aivan liian kova käsky. Udi siis kauniisti istui.

Estehyppy 7

Udilla oli pallo hukassa, siis fyysisesti tälläkertaa. Hienosti kyllä seisoi loppujen lopuksi.

Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 119 ja 3. tulos. Täytyy sikäli olla tyytyväinen et treenattu ollaan tosi vähän, Udi tekee parhaansa vaan minkäs se emännälleen mahtaa. Ja jokainen koe johon mie ahterini raahaan on suuri voitto jo sinänsä. Mustia lainatakseni: leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

1250531966_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onneks Lara ja Nelli oli niin hyviä, et saatiin piirinmestaruus joukkue pronssia! Ilmeestä päätellen Udi on kyl vissiin sitä mieltä että Hän on tehnyt suurimman työn.

Tänään olikin sitten Falan vuoro päästä maailmalle, kun käytiin rokotuksilla. Kaupunki oli varsin hassu paikka ja heti ensimmäiseksi piti kaikille tiedottaa tytyn olevan mestoilla. Lääkärissä oli hirmu kivaa! Hyvä ettei häntä irronnut kun oli niin paljon vispattavaa ja ihania rapsuttajia. Rokotusta Tiri-tiri ei ees huomannu. Ilmeisesti jatketaan siis vanhoilla linjoilla ja tääkin tapaus rakastaa eläinlääkärissä käyntiä. Saatiin viel Hill'sin hieno pentukassikin lahjaksi. 

Painoa oli 4,95 kg pannan ja hihnan kanssa, mut ne ei kyl paina juuri mitään. Lekuri jo meinas huomauttaa pyöreydestä, mut tuumas sitten et karva näköjään hämää. Ilmeisesti ainoastaan emäntä on siis ylipainoinen.