Viikonloppu vietettiin Pieksämäellä, ja vähän kyllä muuallakin... Perjantai aamuna startattiin kohti Varkautta ja Falan kanssa käytiin hengailemassa eläinlääkärissä.  No vois sitä kai hullumminkin aikaansa viettää, vai nou? Tyty painoi 5,7 kiloa ja kulmahammas on lähtenyt tapaturmaisesti. Onneks siihen kuulemma kasvaa kyllä uusi hammas. Viikonlopun edetessä hampaita rupesi tipahtelemaan enemmänkin. Onneks nyt kato käy oikeesta kohdasta eli etuhampaat harvenee. Ja kyllä oli taas kivaa päästä lääkäriin, vaikka pöydälle asti ei laskettukkaan! Matolääkkeet taskussa suunnattiin sitten kohti Pieksämäkeä.

Mie kävin koululla moikkaamassa tuttuja ja sitten lenkkeiltiin vähän. Kaupan kautta suunnattiin majapaikkaan entisen maalaiskunnan puolelle. Majoitus oli todella hieno! Heti kohta mein perään paikalle saapui Nuppu emäntineen ja iltamyöhällä Hekla myöskin emäntänsä kanssa. Udilla oli siis lokoisat oltavat ainoana poikana koko porukasta!

Alkuillasta Udi keskittyi pellolla lentävien esineiden kiinni ottamiseen sillä aikaa kun Fala ja Nuppu hankki ravintoa. Fala sai ensimmäisen myyränsä, jota natustettiin nautinnolla (myöhemmin masu kyllä heitti vähän volttia...) mut Nuppu napsi ainakin neljä viis myyrää heti kättelyssä. Hekla tuli paikalle tosiaan myöhemmin ja kaikki koirat tuli heti juttuun keskenään, upeeta!

Lauantaina Tokoiltiin urakalla. Paljon tuli asiaa ja uutta oppia, olis vaan pitäny olla nauhuri mukana että kaikki muistais. Udin kanssa tehtiin ihan seuraamista ja perusasentoa, paikallamakuuta, hyppyä ja metallinoutoa. Ruokatauon jälkeen kokeiltiin meille ihan uutena juttuna ruutua. Häiriötä oli aika paljon, en muista et oltais koskaan treenattu noin paljossa häiriössä. Vaan Udi oli varsin hyvin kuulolla kaikesta huolimatta. Oli tosi kiva nähdä islantilaisia tokoilijoita ja meininki oli tosi rentoa ja hyvää! Udikin käyttäytyi varsin hyvin, tosin tokoilemassa oli vaan yks uros Udin lisäksi ja onneks kaunis Kaapo ei ollu Uun mielestä ollenkaan ärsyttävän näköinen.

Tyttöjen kanssa vietettin vielä toinenkin yö Aholassa. Illalla nakitin ammattilaisen hieromaan Udia, kun tilaisuus kerran tarjoutui niin olihan se käytettävä. Hyvässä kuosissa ollaan, yks vanha vamma löytyi mut muuten ok. Pelkäsin vähän et onkohan tuo ihan romuna, mut onneks ei. Sunnuntaina käytiin porukalla lenkkeilemässä koulun poluilla ja lopuksi saatiin venyttely ohjeita, koiralle siis.

Oli ihana ja rento viikonloppu! Kiitos kuuluu kanssa majoittujille ja muulle toko porukalle. Koirilla oli huippu kivaa ja miulla myös! Falakin sai onneks vähän naisen mallia ja kovin ihastunut tyty olikin isoihin tyttöihin. Niin ja Heklan lampaantaljaan .

Udi, Nuppu ja Fala :)

tyttö"energiaa" eli Fala, Nuppu ja Hekla

Luokattomia kuvia, mut toivotaan että posti tuo parempia...

Ihan majapaikan vieressä oli lehmät laitumella ja vain kerran koirat (Udi etunenässä) teki rynnäkön. Vaan lehmät kun lähtikin tulemaan vastaan iski paimeniin epäusko ja jarrut löytyivät yllättävän nopeasti.

Kotimatkalla pyörähdettiin vielä Mikkelissä Jaava, Myrttiä ja Mustia moikkaamassa. Reissu oli siis varsin onnistunut! Kotona oltiin vasta illalla ja lauma oli väsynyt mutta onnellinen. Tosin enää ainoastaan mie olen väsynyt, riiviöt on vaan onnellisia.