Kameraan on ostettu uudet ladattavat patterit eli laaduttomia kuvia luvassa. Saapahan edes jonkun kuvan otettua tytystä ennenkuin se kasvaa kovin suureksi (toivottavasti kasvaa!).

Ensin kuitenkin hakuilut. Otin Udille vaan kaks pistoo ja molemmilla löydöt. Eka oli meille uudessa umpipiilossa. Ensimmäisellä lähetyksellä ei uponnu ihan tarpeeks syvälle, mut toisella onneks onnistui. Ilmaisussa ei ollu ongelmaa, johtuneeko ristikko "ovesta", josta halutessaan näki maalimiehen. Toinen oli perinteisempää mallia ja sillä ei ongelmia ollukkaan.

Falalle tehtiin vähän tuuliharjotuksen poikasta ja hienosti tyty makkaransa löysi "juoksuhaudasta". Seuraavan kerran treenaillaankin sitten Oulun suunnalla leirillä. Toivottavasti leiri menee yhtä leppoisasti kuin Pieksämäellä.

Tiri-tirillä oli masu alkuviikosta sekasin, mutta nyt ollaan jo kunnossa oltu hyvän aikaa. Lenkkeilyt on jääny vähän vähiin, jotenkin oon ollu niin kovin väsyksissä. Onneks on tuota pihaa ja peltoa millä kirmailla. Ja kyllähän nuo keskenään nujuaa sisälläkin. Nyt kuitenkin niitä luvattuja kuvia, todisteena että lenkilläkin on joskus käyty:

 

myyrästystä, tällä kertaa jäätiin ilman saalista. voi harmi!

kukkulan kuningas, vai kuningatar?

tulispa se isi jo!

no vihdoin!

Jokainen voi arvuutella keneen on tyttö näissä siisteys asioissa tulossa...

näinpä...

no onneks on Udi uimavalvojana. huomatkaa uimaveden kauniin puhdas väri!