Kaiken leireilyn ja reissailun jälkeen on vedetty vähän henkeä ja lähinnä möhisty kotona. Udilla heitti masu viime viikonloppuna volttia ja sitä ollaan alkuviikko paranneltu, riisi ja keitetty kana -dietillä ollaan menty. Ihan kunnossa masu kyllä nyt jo on. Eväät on vaan ollu sen verran laihat, et nälkä on pojalla hirmuinen. Kannattais siis varmaan treenata tai jotain . Ens viikonloppuna olis hakukokeet, mut onneks myö ei ikinä saada sitä tottista koe valmiuteen...

Falan kanssa on jopa käyty pariin otteeseen ihmisten ilmoilla. Viikonloppuna Imatralla oli raunio SM-kisat ja mie pönötin kaivonrenkaassa parille koiralle maalimiehenä. Kisojen jälkeen Fasu pääs vähän teputtelemaan raunioille eikä tytyä paljon hetkauttanu tiilikasat, pellit, putket tai ritilärampit. Otettiin Falalle myös ukko kaappirivistöön ja oli hullun hauska seurata tytsin innokasta ja välillä jo raivokkaan epätoivoista etsintää. Haju oli kyllä selvä, mut paikantamisessa oli vähän toivomisen varaa. Lähinnä olis pitäny nostaa nenua kymmenen senttiä ylemmäs. Ukko kuitenkin löytyi ja pikku-koiran riemulla ei ollut rajaa .

Tänään käytiin teputtelemassa kaupungissa ja sielläpä olikin kovasti hassuja haisuja. Onneks Falalla ei ole vieläkää ilmennyt oikeestaa mitään mielenkiintoa autoihin tai mopoihin. Siitä muille koirille huutamisesta ei sitten edes puhuta. 

Vähän pidempiä lenkkejäkin on jo tehty, ehkä vajaan tunnin pituinen on pisin. Aika paljon tulee tepasteltua pelloilla, joten pikkuhiljaa täytyis siirtyä tuonne mäkisempiin metsämaastoihin. Omakin kunto on ihan rappiolla, eikä Udikaan taida kovin hyvässä kuosissa olla. Ai miten niin on jääny lenkkeilyt vähiin!? Päiväruoka ei tytylle oikein oo maistunu, joten suosiolla siirrytään kahteen ruokaan per päivä. Hirvittää ihan jos ei tuo enää kasvakkaan! Kai sentään vielä vähän? Kasvaahan se, kasvaahan? 

Rapuissa kulkeminen sujuu jo ihan sutjakkaasti ja sohvallekin on opittu punnertautumaan. Udilla on enää siis miun sänky turvapaikkana, kohta sekin kyllä varmaan valloitetaan.

Hundurissa oli miun kirjottama juttu, aika kamalaa! Eipä tuo tietty yllätyksenä tullu, ku itte sen sinne lähetin, mut on se silti aika kamalaa!