Hauskaa Maailman Eläintenpäivää! Liittyneekö eläimelliseen käytökseen vai mihin lie, mutta eläintenpäivän kunniaksi tärähtää allekirjoittaneelle lisää ikää. Alkaa kohta ikäkriisi painaa, on sen verran monta kertaa kakskymppiä jo täytetty...

Eläimellistä synttäripäivää voi varmaan viettää monella tapaa, meillä lenkkeiltiin syysmyrskyä ja hirvenmetsästäjiä uhmaten Ollinmajalle. No metsästäjiä ei kyllä nähty, eikä tuo myrskykään kovin raju ollut. Kun lähdettin ei satanut, kun tultiin kotiin ei satanut. Arvatkaa mitä teki sen väliajan kun oltiin metässä? Juu, satoi.

Pari perhepotrettia tuli räpsäistyä ja koirilla oli (poseeraamista lukuunottamatta) varmasti kivaa! Udin kanssa treenailtiin vähän kiville hyppelyä ja mitä isommat edellä sitä pienet perässä, eli kivelle Falakin pyrki, tosin laihoin tuloksin. Täytyis taas tsempata noissa temppu opiskelu jutuissa.

Ihan lenkin viimemetreillä, postilaatikon jo häämöttäessä kylätien päässä, koki Fala ahaa-elämyksen. Pienessä päässä syttyi suuri oivalluksen lamppu, kun kohtasimme reilut sata naakkaa  ja muutaman variksen käsittävän lintuparven. Islanninlammaskoiran olemassaolon tarkoitus ja elämäntehtävä kirkastui Tiri-tirille välittömästi. Huoh, kai se kohta jahtaa niitä autojakin.

On ne vaan ihanat, mamman söpöt mussukat!