Eilen illalla päästiin taas hakumettään. Udin kanssa suoristeltiin pistoja ja yritettiin parantaa eteenpäin työskentelyä. Pistot siis muistikuvilla ja L-mallilla. Kaikki viis tehtiin samalla tavalla ja muutamia oikein hyviäkin pistoja saatiin, parilla tuli vähän oikomista. Koskaan ei Udi oo ollu noin "kuumana" keskilinjalla, se oikein haukkui! Täytyis edelleen muistaa se vaihtelu...

Falalle tehtiin neljä ukkoa. Aika lyhyellä matkalla ja lähetin suoraan maalimiehen perään. Ilta alko olla siinä vaiheessa jo aika hämärä, mut eipä tuo Fasua ahistanu yhtään. Fala sai myös vähän tottistreeniä kanssatreenaajien ohjauksessa, mikä onkin oikein hyvä, koska miun tottisinto ei oo ainakaan kasvanu. Falahan ei oikeestaan osaa edes istua. Voi nolous! Ehkä tyty saakin pysyä semmosena luonnonlapsena.

Illat alkaa tosiaan käydä aika pimeiksi, joten hakuilut viikolla on varmaan jätettävä ens kevääseen. Toivottavasti muutamat viikonlopputreenit ehdittäis vielä vetää. Esineruutuahan ei oo taidettu treenata koko kesänä, hupsis!

Kasvattajan sivuilla on kuvia Falan velipojasta Immusta, joka on kyllä ainakin niissä kuvissa ihan Udin näkönen! Ei nyt tietenkään ihan yhtä söpö, koska mikään tai kukaan ei vedä Uulle ja Tiri-tirille vertoja! Ja Immu muuten on jo ihan ison koiran näkönen. Millonkohan Fasu pääsee isojen tyttöjen kategoriaan? Jotenkin se tuntuu ihan pikkupennulle edelleen.