Treenien puolesta on nyt mettäkausikin korkattu. Eilen päästiin siis hakuilemaan ja vähän kaikkea muutakin tuli puuhattua.

Ekaks tottisteltiin ja Udi oli superinnokas! Vaikka tarkkuus ehkä vähän kärsiikin, ni tykkään kyllä enemmän tämmösen innokkaan kanssa puuhaamisesta! Ja tottistahan sitä treenattiinkin eikä tokoa . Seuraamista ja käännöksiä, ne meni ihan ok, varmaan moni olis kaivannu tiiviimpää mut miulle se innokkuus kyllä paikkas paljon. Liikkeestä maahanmenoja, nekin meni tällä kertaa oikein ripeesti ja maahan asti. Yks luoksetulokin tehtiin ja siinä oli kyllä vauhtia, mut vinoonhan se Uu eteen tuli. Pari noutoa joissa luovutus on edelleen vähän kaukana, mutta olkoon. Loppuun kokeiltiin eteenmenoa ja oikein maahanmenon kanssa. Tätähän ei olla ennen kokeiltu. Ekalla kerralla maahanmeno käskyjä tuli paljon ja maahan Uu meni vasta kun oli palannu miun luo. Toisella kerralla meni jo paljon paremmin, vähän aikaa piti palkkaa etsiä kentältä mut meni sitten kuitenkin maahan. Eteneminen oli kuitenkin ihan vauhdikasta.

Haussa kokeiltiin mitä talven jälkeen on muistissa. Ekaks otin tyhjän, ja koska koirassa oli intoa kuin ilmapallossa niin koko lyhyen radanhan se kävi ennenkuin tuli pois. Keskilinjan ylikin pyrki takarajalta, mut onneks sieltä sain kutsuttua Uun pois. Lähetin viel uudeelleen tyhjälle, kun ei käynyt etukulmaa lähelläkään. Hiukan paremmin uppos toisella yrityksellä, mutta kun tuuli kertoo ettei siellä ketään ole niin mitä turhaa sinne juoksemaan. Tälläkin kertaa käytiin koko radan puolisko läpi. Toisella puolella olikin sitten maalimies. Nyt pisto oli hyvä, kulmaan syvälle ja eteenpäin rataa. Myös viimonen maalimies löytyi helposti, vaikka alue olikin jo aikaisemmin todettu tyhjäks .

Lopuks tehtiin viel esineruutukin. Tätä tulee treenattua niin vähän, vaikka maastoa olis tässä lähelläkin vaikka kuinka paljon. Kolme esinettä etsittiin noin 10x50 m ruudusta. Eka tuli oikein hyvin takakulmasta, kahdella seuraavalla oli vähän enemmän säätöä mut löytyivät kuitenkin. Oikein kivat treenit kaikin puolin!