Koska kesähelteet lävähti päälle yhtä yllättäen kuin kevätkin, siirryttiin Udin kanssa Saimaan rantaan viilentymään. Vaikka lämpöä oli ilmassa 26 niin vesi oli vaan 5 asteista. Uimatta jäi, paitsi Udilla. Tosin ei uimamaisterikaan vedessä kovin kauaa viihtynyt.

Tänään mie kävin opettelemassa jäljen tekoa, täytyy pari voittajaluokan jälkeä tallailla ens sunnuntain kokeeseen, ja samalla vähän tottisteltiin. Oltiin meille ihan uudella kentällä ja kovasti siel olis ollu jotain mielenkiintosia haisuja. Kivaa seuraamista saatiin kuitenkin treenattua, toivottavasti tää vire säilyy. Tehtiin myös liikkeestä istuminen ja maahanmeno, harmi vaan et ekalla kerralla Uu jäi maahanmenossakin istumaan. Tarttee varmaan tehdä vauhtimaahanmenotreenejä.

Illalla oli viel vepe-treenit, edelleen kuivat sellaiset. Vientiä tehtiin poijulla ja pelastusliiveillä. Poiju tuotti taas kovasti vaikeuksia, kun tuppas tipahtelemaan. Pelastusliivit vietiin hyvin. Kertaalleen haettiin myös "venettä". Meil oli taas poiju kentällä häiriönä ja veneenhaussa Udi kävi sitä vähän tutkailemassa, mut haki sit kuitenkin köyden ihan oikein.

Treenailtiin myös esteitä. Ekaks tehtiin matalampi hyppynouto ja sitten kokeiltiin sitä pelottavaa metristä. Ja eihän se kovin hyvin menny. Udille tekee kyllä tiukkaa päästä siitä yli ja aina se kolautteli takajalkojaan vähän (tai vähän enemmän). Ei ollut siis kovin miellyttävää hyppiä sitä edes yhteen suuntaan. Luultavasti edestakasin ei kyllä Uu tule koskaan sitä hyppäämään. Jos tajuais edes ponnistaa siitä esteestä eikä raapia takajalkojaan. Loppuun tehtiin viel loiva kiva-kiva A-nouto.