Jorunnin kanssa käytiin tänään piikitettävänä. Vaikka vähän ehkä jännittikin välillä, niin tosi hienosti tytsi oli. Ja käyttäytyi kyllä oikein mallikelpoisesti. Vieraskoreutta siis. Lääkärin lisäks ihmeteltiin kaupungin menoa ja autoja. Vielä ei onneks hirveesti kiinnostusta noihin autoihin ole mut polkupyöriä kyllä vois jo vähän jahdata. Käytiin myös kattomassa Lappeenrannan tän kesästä hiekkalinnaa ja samalla satamaa. Valitettavasti hiekkalinna-alueelle ei saanu koiria viedä, mut kyllähän tuo aidan ulkopuoleltakin näkyi jonkun verran. Harmittavasti ei tullu tietenkään kamera mukaan, mut tässä osa viime vuotista linnaa:

1277835147_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nää on kyllä pirun hienoja, enkä voi käsittää miten porukat osaa tämmösiä väsätä. Muistelisin et sillon kun on hiekkalinnoja tullu tehtyä ei ne ihan tämmösiä oo ollu. Miul on varmaan ollu huonoa hiekkaa ja väärän värinen lapio...Kieli ulkona Viime vuonna aiheena oli sadut ja tänä vuonna ilmeisesti esihistoria, ainakin jonkinmoisia hirmuisia liskoja oli nyt tehty ja luolamiehiäkin olin näkevinäni. Kannattaa käydä kattomassa!

Udin kanssa on yllättäen treenattu. Vepessä sunnuntaina otettiin veneestä hyppy ja hukkuva. Hyppy meni kuten on nyt mennykkin, eli hetki täytyy laidalla keikkua ennenkuin veteen pystyy heittäytymään. Hukkuva meni tällä kertaa taas hyvin ja saatiin jopa "vieras" hukkuva eli miuta ei tarvinnu nyt pelastaa.

Eilen käytiin tottistelemassa ja meni ihan kivasti. Pakko oli viel koittaa niit laukauksia ja seuraamisessa meni ihan ok ja sen yhden ammutun makuussakin kesti kun mie olin ihan lähellä ja pamaus oli tosi tosi hiljanen. Jorunnillekin vähän ammuttiin ja tyts ei kyllä edes huomannu mitään.

Muut liikkeet menikin aika hyvin. Henkilö"ryhmää" tehtiin taas yhdellä henkilöllä, tosin eri kun viimeiks. Noudossa tuli toisella yrityksellä aivan loistava suoritus, tosin edelleen ilman luovutusta mennään. Luoksetuloon meinasin tehdä vauhtia, mut kokeilu paljastikin että vauhtia kyllä löytyy ja ekalla Uu pyyhkäskin pallon toivossa komeesti ohi. Toinen yritys oli paras luoksetulo ikinä! Udi oikein liuku viimosen metrin persuuksillaan ja napsahti ihan kohdalleen tohon eteen! Lopuks otettiin viel eteenmenoa jalkapallo edelleen palkkana, ja muuten meni hyvin mut seurata ei malttais millään. Olipahan tällä kertaa oikein hyvän mielen treenit!