Tänään tuli sitten korkattua vepeura soveltuvuuskokeessa. Auton nokka käännettiin aamulla kohti Valkealan Haukkulahtea ja vaikka pisteet ei päätä huimaa (71/100), niin läpi päästiin ja sehän tässä sovessa on tärkeintä. Liike joka meni nollille oli valitettavasti hukkuva, kun Udi vatuloi rannalla liian pitkään ja lähtöaika ylittyi seittemällä sekunnilla. Vaan ei kai tuo hukkuvan pelastaminen kovin tärkeetä vesipelastuksessa ole Viaton. Ja kyllähän Uu sen pelasti, aikaa vaan meni liikaa!

Veneestähyppy ja vienti meni ihan putkeen, veneen haussa oli jo lähetyksessä vatulointia ja neljä miinuspistettä räpsähti lisäkäskyistä. Toisaalta Udi kyllä hienosti taisteli veneen maalitolppien väliin vaikka tuuli tai virtaus tai mikä lie painoikin venettä aika reilusti. Hukkuvaan tuli kaiken muun lisäksi vielä reilusti lisäkäskyjä ja maalitolppien ohitus, mut eipä niillä ollu sit enää väliä. Ilmeisesti ei kauheen hyvin toimi et Udi treeneissä pelastaa vaan minuu. Joka tapauksessa mukava päivä ja hienoa et päästiin läpi, sovea kun ei saa yrittää kun kahdesti! Saatiin oikein pokaali ja Udille herkkuja. Ja tulipahan taas korkattua uus laji islanninlammaskoiralla, ainakaan en tiiä kenenkään muun vepeen osallistuneen.

Jorunn oli myös mukana ja nähtiin paljon uusia ihmisiä, suuria koiria sekä "vanha" tuttu Bamse. Uimistakin taas kokeiltiin parin potkun verran ja kyllä tuo vesi näyttäis hiukan vähemmän ällöä olevan. Niin kauan kun jalat ylttää pohjaan menee hyvin. Toisaalta pään voi upottaa ihan korvia myöten järveen.

Kamerakin oli mukana, mut vepe kuvat jäi ottamatta, toivottavasti jostain niitä vielä saadaan. Koska Haukkulahti on ihan Verlan lähellä, tuli käytyä kokeen jälkeen siellä pyörähtämässä ja pari kuvaa räpsäsin ihanista vanhoista rakennuksista.

1278265621_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1278265691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tällä palkittiin uupunut ohjaaja Nauru

Kiitokset vielä apuohjaajalle, ehkäpä niitä mansikoita sitten joskus tuon treeneihin...