Tänään saatiin yksi ikuisuusprojekti onnellisesti päätökseen, kun vihdoin ja viimein sain koirille ommeltua päälliset pariin petiin. Toisen patjan päällä oli aikasemmin vanha lakana, joka alko olla aika riekaleina, toinen peti on kori jossa ei vielä patjaa oo ehtiny olemaankaan. Mutta nyt kelpaa kölliä, saa vaan nähä kuinka kauan pedit kestää ehjänä, Jorunn nimittäin kokeili jo hampaitaan uusiin kuoseihin.

1288551689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1288551773_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään yllätettiin ittemme ja kaikki muut menemällä seuran virallisiin tottistreeneihin. Ei olla kyl tänä vuonna käyty kertaakaan ja liekö viime vuonnakaan... Jorunnin kanssa puuhattiin niitä perus seuraamisia, perusasentoja ja maahanmenoa. Kovasti olis ollu pienellä koiralla kateltavaa ja touhuttavaa eli aika sähellyksellä taas mentiin. Toisaalta Jorunn kyl tekee ihan kivasti kun tehdään, mut pienetkin tauot aiheuttaa kyl välittömän herpaantumisen.

Udin kanssa seurailtiin ja tehtiin niitä jääviä. Eka maahanmeno jäi istumiseksi, muuten meni ihan hyvin. Tehtiin myös yks luoksetulo. Jäi nyt ne toko kokeet sitten ens kesälle, ei vissiin jaksa mihinkään halli tsempaloihin lähtee. Ai nii, tehtiin myös kakeja, jotka oli kyl lähikäskyjä. Istumista ja maahanmenoo, hyvin Udi vaihto asentoa mut tuli kylläkin eteenpäin. Pitäis vissiin jotenkin ajatuksella treenata...