Jorunnin kanssa haettiin joulutunnelmaa Vuoksenniskan joulunavauksessa. Aika köyhä avaus, tosin myö ilmeisesti missattiin kaikki vähäinen ohjelma. Onneks nähtiin sentään joulupukki ja saatiin joulupuuroa. Ja toisin kun monia pieniä ihmisen alkuja, Jorunnia ei pelottanu joulupukki yhtään! Hyvää kaupunkitreeniä saatiin kumminki ja ilahduttavasti kaupungissa autot ei juurikaan enää kiinnosta. Käytiin myös shoppailemassa Mustissa ja Mirrissä ja tavattiin kaverikoiria.

Tänään käytiin seuraamassa hiihtokisoja, kovasti siellä pienet ja isot pisti parastaan ensilumensprintissä. Jorunnin mielestä vauhtia olis kuitenkin saanu enemmän olla, joten melkein kaikki hiihtäjät sai kovaa kannustusta ja mielellään J olis vähän kirittäny lisääkin vauhtia niihin. Saimaalta puhaltanut raikas tuuli sai meidät molemmat aika kohmeeseen, joten Jorunnilta jäi tämänpäiväinen joulutori väliin ja miekin pyörähdin siellä niin pikaseen kun pystyin.

1290886255_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tämmönen kaveri tarttu torilta mukaan, viimeistään nyt olis aika ruveta kiltiks!

Jorunnia on nyt siis kuletettu kylillä ja vähän kaupungissakin. Uudet kokemukset ja suuren maailman ihmettely on tietysti aina hyväksi mutta nyt on vielä puolipakkokin roudata neitiä mukana, tarhasta tultiin nimittäin yli heittämällä! Ja tällä kertaa suunta on siis tarhasta pois, tarhaan päinhän mentiin jo ihan pikkutyttönä. Yllättävän kauan se kestikin, mut nyt täytyy jonkinlaista korotusosaa rakennella. Huoh!