Käytiin hakuilemassa, ryhdistäydyttiin taas myös tottisrintamalla ja jopa temppuiltiin! Jorunnin kanssa seurailtiin ja pysähdeltiin. Kokeiltiin myös liikkeestä maahanmenon alkeita. Udin kanssa jäi tottikset väliin, kun se perhana karkas autosta mikä on täysin sietämätöntä. Käämi ei ehkä olis niin pahasti palanu, jos Uu ei ois sännänny aussineitien perään eikä lisäks meinannu antaa kiinni millään. Ai että korpes! Enkä olis kyl kerinnykkään, kun haut alko.

Jorunn harjotteli taas haukkumista. Aika nopsaan alottaa haukkumisen, mut vähän semmosta vuhahtelua se tuppaa olemaan eikä kunnon haukkua. Myös ihan pistoilla kokeiltiin josko haukkua irtois ja irtoshan sitä! On se vaan hassu pieni hakukoira!

Udi treenas taas palkkaamattomuutta ja teki alkuun melko kehnon tyhjän. Ei vaan etunurkkaan kiinnosta mennä ei. Tänään näytti myös erittäin vahvasti siltä et Uu kattoo melko tarkkaan niitä helpoimpia reittejä eikä suinkaan tuhlaa aikaa ja energiaa missään pusikoissa. Tavallaan ihan fiksua, mut kuitenkin pikkusen meikkistä ärsyttää. Kaks löytöö tuli siis kehuilla ja kolmannelta palloa ja ruokaa. Ihan ok, tosin ei niin hyvää menoa kun edelliskerralla. Toisaalta ennen treeniä meillä oli se karkaamis-kriisi, voihan sekin vähän latistaa fiilistä.

Sitten paras osuus eli temput. Oikein ryhdistäydyin urakalla ja opeteltiin kahta uutta temppua eli kierimistä ja oravasti istumista. Eiliset kierimisyritykset oli aika tuskasia, mut tänään meni jo tosi paljon paremmin molemmilla! Udi jopa hoksas ehkä nopeemmin kun Jorunn! Oravasti istuminen sen sijaan tuntuu aika vaikeelle, vissiin nuo istuu niin vammasesti ettei siitä pysty ilman tukea nousemaan orava-asentoon Nauru. Vanhoista tempuista ollaan treenattu jalkojen välistä pujottelua ja siinä J petraa kuin sika juoksussa.

Tempputreeniä vaikeuttaa se, että Jorunnilla menee kuppi täysin nurin kun mie teen Udin kanssa. Eilen ja tänään laitoin huilaavan koiran pesuhuoneeseen syömään puruluuta kun tein toisen kanssa. Kahta koiraa on nimittäin melko vaikee treenata yhtä aikaa, varsinkin kun kyseessä on nää suharit. Udilla ei tässä oo mitään ongelmaa, mut J:llä menee elämä ihan sekasin. Tänään äiti oli viel laittamas pyykkiä pesuhuonees, mut silti aivan hirvee mekkala nousi ja kierrokset oli ihan tapissa. Pissat tulee lattialle ja luuhun ei ees vilkasta. Mitähän tuolle pitäis keksiä?

Tänään kävin vihdoin ja viimein kattomassa Napapiirin sankarit, jonka kuvauksissa melkein oltiin sillon vuosi takaperin Ylläksellä. Vaikka yritin kuinka tarkkaan kytätä, ni en kyl meitä erottanu missään, harmillista! Oli kuitenki hyvä elokuva, kannattaa kattoo!