1292523426_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

sininen hetki

 

Lahjavalmistelut ja leipomiset meinas viedä koko valosan ajan, ja oikeastaan veikin. Miun mielestä tää sininen ja harmaa hämäryys on kuitenkin ihanaa! Jopa ihanampaa kuin se auringonpaiste (josta saatiinkin nauttia koko saamarin kesä, kyllä pakkanen on ihanaa Nauru). Muut kun masentuu pimeydestä, ni mie kyllä nautin! Harmi että kamerassa ei oikein riitä tehot näihin hämärähommiin, mut tunnelma ehkä kuitenkin välittyy...

Tänään sitten tokoiltiin vihdoin ja viimein. Jorunn treenaili sivulle tulemista, seuraamista ja vähän paikalla makuuta. On se sairaan nopee tekemään kaiken näkösiä juttuja! Toisaalta sielt tulee kyl myös niitä toivottuja asioita, kun kerkeis vaan reagoimaan. Esimerkiks sivulle tulossa sillä aikaa kun mie käännyn sivulta eteen, J on jo kipitäny miun jalkojen välistä vähintään kertaalleen, tarjonnu sivulla istumista molemmille puolille, kyllästyny odottamaan palkkaa ja alkany hyppelehtiä ympäriinsä. Jorunnilla on myös raivoisa suhde makkaraan, joka aiheuttaa myös vähän keskittymis ongelmia luulen.

Seuraaminen meni tosi hienosti, mut paikalla makuussa oli ongelmia. Jorunn osaa mennä maahan ruokakupilla, mut miun vieressä ei pystyny niin millään. Vihdoin kun päästiin maahan, niin siellä kyl kestettiin ne miun vaatimat huimat 5 sekunttia + siirtyminen koiran eteen. Saattaa kuulostaa aika säälittävälle saavutukselle, mut tää olikin ensimmäinen yritys Cool. Luoksetulon loppua yritettiin myös, mut siinä suoraan eteen tuleminen osottautui erittäin vaikeeks, kovasti kääntää poikittain. Tähän tarvittais jonkun gurun apua enneko sössitään tää täysin.

Udin kanssa seurailtiin ja tehtiin paljon käännöksiä. Lisäks tehtiin niitä jääviä. Meni ihan hyvin ja seuraaminenkin oli ehkä hiukan tiiviimpää kun viimeiks. Lopuks treenailtiin vähän kaukoja, eli istu-maahan-istu ihan lähellä. Edelleenkään en voi tajuta miten koiran voi saada tekemään nää kaukoina!?

Valitettavasti ihan ilman hermojen menetystä ei tälläkään kertaa selvitty, mistähän sitä vois ostaa vähän pidemmän pinnan? Se hermostuminen kun kovin harvoin mitenkään auttaa tilannetta.