Viikonloppu vietettiin kyläillen Leppävirralla. Lähtötohinoissa kotona koirat löys kissan joka valitsi väärän pakopaikan, eli Udi otti ensimmäisen kerran turpiin. Tappelukaveri selvisi luultavasti vammoitta, mut Udi sai kyllä taas molemmille poskille ja vähän ehkä kuonollekkin. Kovin pitkää matkaa ei autolla päästy, kun joku muija tuuppas liikennevaloissa perään. Ja jotta päivä olis päättyny yhtä mukavissa merkeissä, U-pojat otti vielä iltalenkillä matsia. Udille siis toisen kerran turpaan, joskin niin otti vähän myös Uni. Molemmille vekkiä silmäkulmaan. Se pienen pieni sietäminen joka poikien välillä on edes lenkillä vallinnut, on ilmeisesti mennyttä.

No loppu viikonloppu menikin sitten ihan mukavissa merkeissä. Jorunn tuli Taran kanssa ihan ok juttuun ja Unia ei kakara edes kiinnostanu. Ensimmäisenä yönä Jorunn oli vähän levoton, täähän oli meidän ihka ensimmäinen yökyläilyreissu, jos mökkeilyä ei lasketa, mut seuraavana uni maittokin sitten senkin edestä. Koirat sai olla paljon ulkona ja tapas paljon ihmisiä joten ehkä sekin vähän väsytti. Vaikka kyläpaikassa siis on myös kaksi islanninlammaskoiraa jotka on hyvin samankokoisia kun nääkin (paitsi Tara-kirppu taitaa kyl olla vähän pienempi kuin J), ei ollut toivoakaan et nää silakat olis aitauksessa kestäny. Sen mie vielä ymmärrän et alaportin raosta tultiin ulos, mut mistä pirusta Jorunn meni aitauksen yläpäässä takas sisään!??

Koirat sai tällä reissulla myös rokotuksia. Udille kolmonen ja molemmille kennelyskä, tosin Jorunnin paperit ei ollu mukana joten merkintää ei niihin nyt tullu. Vaan eiköhän tuo tehoa ilman merkintääkin jos on tehotakseen.

1294763426_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meno oli hurjaa maailmallakin.


Ja kun nyt reissailun makuun on päästy, suunnataan loppuviikosta kuonot kohti Lappia eli Vuokatin kautta Rukalle vie meidän tie. Ja jos joku väittää ettei Ruka oo Lappia, ni voi ottaa ne suksensa ja suksia niin kauas kun pääsee ja ehtii! Nih!