Välillä täytyy kirjotella jotain asiaakin, eli eilen tokoiltiin rankan jälkikokeessa työskentelyn jälkeen. Jorunn valmensi toko-sm tiimiä (tai osaa siitä) tulevia koitoksia varten ja toimikin erittäin ansiokkaasti häiri(kk)önä. Omaan tekemiseen ei oikein pystynyt keskittymään ollenkaan ja ensimmäistä kertaa tokossa haukuttiin oikein kunnolla. Seuraaminen meni vielä aika normisti, mut perusasento olikin paljon vaikeempi juttu. Tehtiin myös liikkeestä maahanmenoja jotka sujuu ihan mukavasti.

Jos Jorunn oli pikkusen liian toheena, niin Udi teki hommia varsin mallikkaasti. Jäävät meni hyvin ja luoksetuloakin tehtiin pitkästä aikaa. Hypyssä kääntyy pikkusen vastaan kun siirryn koiran viereen, mut muuten ihan hyvin hypitty. Ja tunnaria oli päästävä taas kokeilemaan. Nyt otettiin ihan uusi oma kapula kun se entinen alkaa kirjaimellisesti olla entinen. Ekaks oma oli hiukan muuta kasaa taaempana ja vaikka Uu keppikasaa haisteli niin päätti tuoda jonkun vaan kun omaa ei löytynyt. Toisella yrityksellä omakin oli siinä kasan luona ja niin vaan jätkä oikean sieltä nuuskutteli! Taitava Udi!

Tänään juostiin hakumetässä, Udilla kaks löytöä ja yhden tyhjän sijasta tehtiinkin kolme, vaan ei se mitään kun intoa riittää ja hyvähän se on että koira tulee sieltä metästä poiskin käskettäessä. Ilmeisesti harvinainen sadekeli vähän hämmensi koiria, viime vuonna ei tainnu olla yhtään sadepäivä treeniä, kun ei ollu niitä sadepäiviäkään... Jorunn sai tällä kertaa vaan pönöttää autossa ja tehdä vähän temppuja.