Kesä tulla kopsahti kertalaakista, eli heti kesäkuun alkuun törkeä kuumuus joka onneks tänään jo vähän helpotti. (Metri lunta ja -20, mikä ihana muisto...) Kesäkausi on korkattu myös vepeilyn merkeissä ja Udilla ekassa treenissä ohjelmana damin vienti ja veneen haku. Vienti tehtiin melko koemaisesti ja kahdella käskyllä selvittiin. Vene haettiin sitten kovalla hetsauksella ja innostuksella, tosin ihan hyvästä matkasta.

Rannasta riennettiin pentukurssin viimeseen osaan, ja koska en oo ikinä jälkeä tehny heittäydyin sujuvasti vetäjän roolista yhdeksi oppilaista. Jorunnille tehtiin siis lyhyt jälki nurmikolle, jota ajoi vaihtelevalla menestyksellä ja pikkusen murkutkin häiritsi. Ilmasta koitti hajua ilmeisesti hakea, mikä on tietysti tulevan hakutähden kohdalla ihan toivottavaakin. Voi että olis kiva harrastaa kaikkia kivoja lajeja, ja öisin on tietysti vielä aikaakin jos yöunista vähän nipistetään... Alkaa siis olla illat melko varattuja, samoin viikonloput. Mut jos ei mökille tänä kesänä kerkee kertaakaan, ni sittenhän se on jo valmiiks talviteloilla, kätevää!

Eilen käytiin hakuilemassa ja Jorunnin kanssa yritettiin mennä hakuviikonlopun vinkeillä, vaan heti sitä jouduttiin soveltamaan. Joka tapauksessa J lähti etsimään tosi hyvin ilman apuja (tosin hyvään vastatuuleen) ja haukkukin oli pikkusen parempaa. Kyllä se siitä!

Ainiin, tänään pyörähdettiin myös kentällä treenailemassa Udin kanssa hyppyä ja Jorunnin kanssa perusasentoa ja seuraamista. Hitto ku myö ollaan oltu taas ahkeria!