Eilen siis vepeiltiin, Udi teki veneestä hypyn ja vei poijun. Veneessä oli vähän rauhattomuutta kun keulan takaa ei nähnyt rantaan ja taivaalla meni just lentokone ja seli seli. Hyppy meni kuitenkin hyvin ja rantaankin tultiin maalitolppien välistä. Poijua vietiin äkkisyvästä kohdasta ja lähtö olikin siitä parempi, tosin aika paljon myös hetsattiin veneen lähtiessä. Ekalla kerralla Udi teki piruetin uidessaan ja tokalla korjaili otetta, vaan ihan sallitulla käskymäärällä selvittiin kuitenkin.

Tänään urheiltiin hakumetässä ja saatiin Jorunnille jopa tehtyä samanlainen harjotus kuin sillon koulutuksessa. Meni hyvin ja toiselle puolelle otettiin sitten valmis, joka teetätti vähän enemmän töitä, mutta löytyi sinnikkään etsinnän jälkeen. Lämmin ilma teki pikkutöpölle tepposet ja viimosella piti hetki vetää happea ennenkun haukku irtos. Udikin pääsi osallistumaan treeneihin esineruudun muodossa. Pitkästä aikaa esineitä etittiin ja hyvinhän nuo löytyi. Kuten myös treenikaverin irronnut sandaalin pohja. Kun vaan olis aikaa ja intoa, ni tätä olis kiva tehdä enemmänkin!

Tokossa ollaan keskitytty paikkamakuun vahvistamiseen, vaikka hyvinhän tuo on kestänyt (siis makuullaan, ei varsinaisesti aina paikallaan Kieli ulkona). Jorunn on myös maannut paikallaan, jopa kymmeniä sekuntteja!