Vaikka helteet vie välillä mehut treenaamisesta ja oikeestaan kaikesta muustakin, paitsi sohvalla makoilusta, niin jotain on sentään puuhattukkin. Jorunn on haukkunut akkoja metsässä ja heinäpellolla. Vieläkään haukku ei irtoo ihan niinko pitäis, mutta yritämme vielä. Suurin syy tähän on se, etten edelleenkään jaksais alkaa sitä noutoa opettamaan...

Udi on vepessä avoimen luokan vientiesineiden lisäksi harjoitellut myös avoimen veneestä hyppyä ja vetämistä rantaan. Ekalla kerralla rantaan vedettiin vaan köysi, mut viimeiks myös vene ja meikkis. Vinkutennispalloista on saatu ihan uutta intoa vepeen, ne vaan ei tahdo oikein kestää uimista vaan vinkuominaisuus tuppaa heikkenemään. Onneks meillä on varastossa nyt myös pari uutta riekaletta (eli water wubbaa, joista tulee Udin käsittelyssä melko nopeesti riekaleita) joten jospa niitten voimalla kulkis viennit yhtä hyvin.

Tokoa ei oo tehty yhtään, mieli kyllä tekis mutta ei jaksa näköjään edes tuohon pihalle raahautua, huoh. No jospa joku muukin taas innostuis ni ehkä se tarttuis meikkikseenkin.

Tänään käytiin Jorunnin kanssa rokotuksilla. Pikkusen oli jännää, mut ihan hyvin meillä meni. Varsinaista rokotusta ei tytsi edes huomannu, tälläkään kertaa. Nyt on myös lääkäri kattonu, että J:ltä puuttuu ne p1 hampaat, niinku erkkarituomari sanoi. Tosin ne ei välttämättä puutu, ne ei vaan oo puhjennu. Nyt olis sitten hyvä mennä hammasröntgeniin Kouvolaan, kun niihin voi kehittyä kystia tai jotain. Ehkä annetaan kuitenkin toistaseksi vaan olla. Painoa oli likalla tasan 12 kiloo, pantoineen, tää lienee aika totuus täysikokoisesta Jorunnista.

Jorunn aloitti tänään jo hetken odotellut toiset juoksunsa. Tänään oli koirat vielä molemmat tarhassa, mutta huomenna taitaa koittaa karu elämä ja J joutuu jäämään arestiin sisätiloihin. Jos junnuajoista ei olla paljon parannettu, on tiedossa hurjaa protestointia. Kun Jorunn ei tykkää ni se kyllä kuuluu! Ja kauas! Oonki tässä pohtinu riehuuko pikku raivotar ittensä hengiltä vai laittaako se vaan pesuhuoneen oven hammastikuiksi. Toivottavasti kukaan ei kuvittele enää puoli kuuden jälkeen nukkuvansa tässä huushollissa... No se on oikeestaan ainut asia mistä ei oo pelkoo, kaikki muut taitaa siinä vaiheessa olla jo pihalla töissä.