No niin, kannatti lähtee nimittäin meni sen verran käteen et rotumestaruus on melko varma. Paikalla makuusta nousi istumaan, liikkeestä maahanmeno oli hidas ja seisomaan ei jääty ollenkaan. Hyppy meni kuitenkin ihan hyvin, eli se varmaan on sitten nollausvuorossa... Oltiin ihan uudella kentällä, mikä ei kyllä yleensä Udiin vaikuta. Tällä kertaa ei vissiin vaan ollu oikein Udin päivä. Mie säilytin, omasta mielestä, malttini tosi hyvin. Udi ei kylläkään ollu koko ajan ihan vakuuttunu.

Jorunn teki hienoa seuraamista ja maahanmenoja, sekä aavistuksen pitemmän paikalla makuun, ehkä 25 sekkaa. Tytsi oli kyllä aika taitava tänään!

Eilen käytiin vepessä. Udi vei poijun, jota piti vähän asetella suuhun mut muuten ihan ok. Tehtiin myös veneestä hyppyä ja vetoa rantaan. Ekalla unohtu vene kun riekale köllötteli rantahiekalla. Toisella laitettiin riekale piiloon, ni muistu veneen vetokin mieleen. Tarkotuksena oli siis treenata "tyhjään" rantaan menoa, mutta kuulemma siellä aina tuomari seisoksii, eli ei tarvii tämmösiä treenejä jatkaa.