Ai että kun se Petri Nygård on niin hyvä! Vaan sepä ei liity mitenkään asiaan, jos liittyy mikään muukaan... Huhut kertoo jotta ennen kokeita olis kumminkin hyvä treeniä, joten hallitalkoitten päälle nykästiin vähän tokoa. Tuntuis toimivan meikkikselle aika hyvin tommonen reilun tunnin hikoilu hiekkaa kärräten, treenissä nimittäin lähinnä nauratti vaan. Udi oli taas aikas hyvä, ainut mikä edelleen tökkii on ne perusasennot. Toisaalta ennen koetta treenien kuuluis kai mennä persiilleen, että kokeessa sitten sujuu, parempi siis yrittää vielä toistamiseen tällä viikolla.

Udilla oli ohjelmassa aika paljon odottelua ja silti se teki mainiosti. Paikallamakuu, seuraamiset, jäävät ja luoksetulo oli yllättäen ohjelmassa. Varmasti pientä viilausta löytyy kaikista, ja kontaktia vois pitää myös liikkeitten välissä eikä vasta seuraa käskystä. Silti olin ihan tyytyväinen ja ainakin tosiaan nauratti kovasti vähän kaikki, ei ihan kaikki inkkarit oo kestäny kanootissa tässä menossa...

Jorunn seurasi, makupala vuorotellen eri käsissä. Vois olla parempikin, vaan jospa se sieltä löytyis. Sivulle siirtyy kyllä rivakasti, mut jää hiukan taakse. Toisaalta ei kyllä jää vajaaks kuten Udi. Liikkeestä maahanmenot meni tosi hyvin, siinä tapahtuu ihan kehitystäkin, jei! Ja pimpula suoritti myös 20 sekunnin paikallamakuun, yksin ja vähillä häiriöillä kuitenkin uudessa paikassa. Ehkä se pari minuuttinenkin on joskus mahdollinen!