Käytiin koirain kanssa sienimetässä, saaliina puoltoista ämpäriä lampaankääpiä ja orakkaita, muutama litra suppilovahveroita ja yksi kanttarelli. Koirilla oli myös saaliita, toisten perässä juostiin haukkuen ja toisissa kierittiin. Tarkemmin en edes halua tietää.

Tokoa on treenattu tällä viikolla pariinkin otteeseen. Maanantaina koirat oli tauon jäliltä intoa täynnä kuin ilmapallot. Tosin Jorunn on sitä yleensäkin, Udin kohdalla tilanne oli vähän yllättävämpi. Kaikenlaista tuli taas treenailtua, parhaina paloina liikkeestä maahanmenot ja seuraaminen. Vähän tehtiin myös tunnarin etsintää nurmikolta. Jorunn reenaili perussettiä, eipä siinä ihmeellisempää.

Tiistaina käytiin hakutreeneissä jotka muuttuivatkin esineruututreeneiksi. Udi etsi kolme esinettä ihan mukavasti. Me voitais osallistua kokeisiin vain esineruutuun Nauru. Jorunnin kanssa tehtiin ensimmäiset esine-etsinnät. Kovin toiveikas en ollu, koska noutoakaan ei edelleenkään kukaan oo tuolle pikkuneidille viittiny opettaa. Vaan kyllähän sieltä pehmoleluhirvi etsittiin moneenkin otteeseen, oppi menee nopeesti perille kun palkkana on ruokaa.

Eilen oltiin pitkästä aikaa näyttelytreeneissä, ja Jorunn esiintyi oikein hyvin siihen asti kun tajusi, että nää onkin näyttelytreenit. Enimmäkseen treenailtiinkin sitten tokoa ja nyt Udi oli herkästi herpaantuvalla tuulella. Tehtiin pitkä seuraaminen ja jäävät pelkillä kehuilla, että sikäli ihan hyvin meni. Jorunn teki edelleen niitä perusjuttuja.