Kuten otsikosta voi päätellä, meillä on enimmäkseen lorvailtu. Tai mie oon kyllä töitä saanu painaa, ja työthän ne on mitkä sotkee harrastuksia. Koiraharrasteet on ollu vähän vähissä ja sen kyllä huomaa. Alkaa olla meno välillä sen verran hulvatonta, että ainakin lenkkeihin täytyis saada lisää pituutta. Onneks ens viikolla helpottaa ja päästään alottamaan kuntokuuri!

Pennun hoito on sujunu aika hyvin, tosin just tällä hetkellä meillä ei taida olla Jorunnin kanssa hajuakaan missä se pikku reppana luuraa. Välillä J kantaa pennun miulle pikkusen tuohtuneena siitä, että oon unohtanu saaneeni vastuullisen tehtävän Hänen kalliin pentunsa hoitajana ja illalla pentu on huolehdittu mukaan nukkumaan, mut muuten tuo on saanu viettää aikansa melko pitkälti miten haluaa.

Ja kun talossa kerran on pentu, on jonkun myös käyttäydyttävä kuin pentu. Jorunnin pentuhan on varsin rauhallista sorttia, sekin varmaan isän puolelta perittyä. Joten äiti-koira on ottanut myös pennun roolin hoitaakseen (meillähän ollaan hyvin monitoimisia muutenkin!), ja kuten arvata saattaa kyseessä ei suinkaan ole pienen, pörröisen suloisen pennun rooli, millaisina kierot kasvattajat niitä viattomille ihmisille jakelevat, vaan se pirullisen riiviön rooli joka siitä suloisuudesta muutamassa viikossa kuoriutuu. Meillä raikaa siis TÄTTÄRÄÄTÄTTÄRÄÄTÄTTÄRÄÄRÄÄ-JOO! kun Jorunn näykkää minuu nenästä, roikkuu Udin kaulassa tai jalassa tai hännässä, juoksee pitkin pihaa autonpesusieni hampaissa, purkaa velipojan kassista sukat ympäri olohuonetta tai levittelee erilaisia pahvituotteita pitkin kämppää. Ja koska Udi tulee pentujen kanssa hyvin juttuun, niin tehotiimillä on varsin hauskaa ja hulvatonta. Mie sen sijaan mietin toinneeko noita mattoja lattialle levitellä, kun ne on kuitenkin enimmäkseen rullalla jossain nurkassa.

Hakumetässä on käyty kertaalleen ja muuten sujuu mukavasti, mutta tyhjältä ei J tahtois millään tulla pois. Eli sama propleema kun Udilla aikanaan. Jorunn on vaan lisäks niin sairaan nopee, että rata on hetkessä käyty läpi. Siis jo sillä ensimmäisellä pistolla. Pihalla ollaan tokoiltu varsin hulvattomat tokot, mutta parempi sekin kun ei mitään. Tai sitten ei.