Ja tänään pyrähdettiin taasen ladulla. Sakkia oli kuin SaiPan pelissä, tosin en ole koskaan käynyt eli en tiiä pitääkö sanonta paikkaansa, joka tapauksessa poppoota oli paljon! Kerrankin vetoapua löytyi yllin kyllin ja tällä kertaa mentiinkin letkassa, jossa olisi tarvittaessa ja halutessaan voinut treeniä ohituksia. Eka kiekka vedettiin Jorunnin kanssa ja meidän kohdalle ei yhtään ohitusta sattunut kumminkaan puolin. Sen sijaan J veti tosi hienosti ja haukkuakin irtosi ehkä aavistus vähemmän kuin viimeeksi. Tällä hetkellä vaikuttaa erittäin lupaavalta pimpon hiihtoura, saa sitten nähdä kun se edellä menevä puuttuu.

Udin kanssa lähdettiin varovaisen toiveikkaina baanalle. Se on ollut ihan normaalin vetreä kotioloissa (jos Udista nyt vetreä sanaa voi käyttää...), ja ladullakaan ei suuria ongelmia. On se joskus paremminkin vetänyt, mutta viime kertaan verrattuna ihan ok. Luultavasti se oli siis yksinkertaisesti hapoilla. Se oli myös viime treenien jälkeen samalla tavalla "kuuma", niinkuin itsekin on joskus tullut oltua kunnon hiihtoretken jälkeen. Heitin tänään Udille nuttua niskaan urakan jälkeen, kun itsellä ainakin viimeisimmän reisihapotuksen jälkeen toppahousut tuntui todella hyvälle idealle.

Molempien kanssa hiihdettiin 1,5 kilsaa. Huomenna täytyy varmaan koittaa kerryttää itelle taas vähän lisää kilometrejä, koirien kanssa kun tulee tehtyä vaan näitä pyrähdyksiä. Kumpa kevät ei tulis ikinä!