Mitenpä sitä juhannusta muutenkaan viettäisi, kuin koiratreenien parissa. Perjantai aamu aloiteltiin vepellä, Udi teki mallikkaita veneestä hyppyjä ja vähemmän mallikkaita poijun vientejä. Annoin ehkä poijun huonosti, täytyy siihen kiinnittää paremmin huomiota ensi kerralla.

Lauantaina käytiin sitten hakuilemassa, vaikka kovasti meinasin ettei tänä kesänä jaksais... Jorunn kirmaili kahden löydön ja yhden tyhjän verran. Vauhtia on hurjasti eikä se haukkukaan nyt ihan onnetonta ollut. Pikku pimpo on niin taitava hakukoira! Maalimiehet (eli naiset) tosin arvostais varmaan kohteliasta välimatkaa pitävää koiraa enemmän kuin tämmöstä naamannuolijaa.

Lauantaina kerettiin ennen treenejä pyörähtää myös mökillä laituria viemässä. Koirat ui kovasti, emäntä jätti tällä kertaa väliin. Tai lähinnä koira, Jorunn mieluummin ui tassupohjaa ja odottaa että Udi hakee kepit, jotta voi ne sitten varastaa. Sikamainen akka.

Kaiken tämän lisäksi ollaan iltasin käyty porukalla laskemassa lampaita. Tosin lampaat alkaa heittäytyä pässeiks ja puskee koiria välillä aika kovasti. Ja myös toisiaan. Jorunnia oon pitäny vähän jo irtikin ja ihan asiallisesti likka käyttäytyy, ainakin kun pojat ei toistaiseksi juokse karkuun. Ja kerran se jo kuljetti ne hienosti kopin ympäri, siinä tosin taidettiin mennä enemmän tuurilla kuin taidolla..