Yleensä en oo jaksanu näihin lähteä, mutta koska nyt on sopivasti aikaa!!! niin kokeillaanpa jotain runoilla. Muita en lähde haastamaan, sori vaan. Jos joku haluaa vaikka samoihin kysymyksiin vastata niin olkoon hyvä.

1. Kehen julkisuuden henkilöön voisit samaistaa koirasi?
Jaa-a. Jorunnin täyis olla joku pieni, pippurinen ja suorasanainen. Ja kaunis. Eva Longoria?
Udi taas olis semmonen vähän nöösi, rauhallinen perusjamppa, vaikka Samuli Edelmann.
 
2. Jos et voisi ottaa koriaa, minkä muun lemmikin ottaisit? Miksi juuri sen?
Varmaan kissan. Joskus meillä on niitä ollutkin ja ihan tykkään kyllä, koirat ei niinkään. Miulle lemmikin pitää nykyään olla semmoinen, jota voi silitellä ja paijailla ja joka voi olla vapaana kämpässä. Noihin häkki-, akvaario-, terraarioelukoihin ei riitä mielenkiinto.
 
3. Jos koirasi olisi ihmislapsi, olisiko se koulussa häirikkö, hikari, kiusattu, piilokettuilija, open lellikki vai jotain muuta?
Jorunn olis varmaan open lellikki, mut samalla piilokettuilija ja koulukiusaaja. Semmonen joka on vähän parempi kuin muut, ja antaa sen kyllä näkyä ja kuulua varsinkin niille luokan hiljaisille rassukoille. Open edessä sitten taas olevinaan hirmuisen kiltti, mutta kusettais se sitäkin aina kun mahdollista.
 
Udi onkin vähän hankalampi. Ehkä se olis vähän semmonen hiljaisempi hikari tyyppi. Toisaalta vähän loivaliikkeinen lorvailija ja joutuis aina välitunnilla tappeluihin. Mut pojathan on poikia...
 
4. Miksi koirasi valitsisi sinut omistajakseen, jos se saisi valita?
Hah, ei varmaan valitsiskaan! Mutta ehkä sen takia että miulla on semmonen isi, jonka kanssa saa syödä ruokapöydässä välipaloja. Ja varmaan se on koirista kanssa plussaa, etten jaksa niitä hihnassa roikottaa vaan villinä ja vapaana saavat kirmailla mahdollisimman paljon.
 
5. Kaunein koirarotu, jos omaa rotuasi ei lasketa? Miksi juuri se?
Hmm. Aika paha, paljonhan on kauniita koiria, ehkäpä niukkaturkkinen suomenlapinkoira, suomenpystykorva tai norjan harmaa. Pystykorvat on vaan niin pop :) Vähän toisentyyppisistä kooikerhondje, rhodesiankoira ja Sisu-parsonrussellinterrieri :) Mutta kaikkein kaunein...en tiiä, ehkä sitten se suomenpystykorva.
 
6. Millaisissa tilanteissa mieleesi nousee miete, "nyt näistä koirista tulee rukkaset!"
Voi, hirveän monissa tilanteissa. Esimerkiksi kun on pyöritty jossain paskassa, yleensä ihmisen. Tai kun Udi lönköttää pitkin pihoja syömässä kaikkea paskaa ja mie koitan naamapunasena huudella sitä sisälle. Tai kun Jorunn paikallamakuussa vinkuu. Aika harvoin mie koirille ihan aikuisten oikeasti suutun, mutta joskus on käynyt niinkin. Kai se liittyy yleiseen tottelemattomuuteen ja itsensä toteuttamiseen tavoilla joita mie en niin arvosta.
 
7. Jos sinulla olisi mahdollisuus harrastaa jotain lajia ihan sen huipulla asti, mikä se olisi ja miksi? (Siis MM-tasolla)
Valjakkohiihto, koska se on paras laji ikinä! Ja tietenkin tarkotan nyt koirahiihtoa, minkään ahkioitten kanssa en jaksais puljata. Se on ohjaajalle stressittömämpää kuin muut lajit ja olishan se melko hienoa jos olis MM-kunnossa. Toki koirankin täytyy tykätä, muuten ei hiihtämisestä tule mitään.
 
8. Mikä olisi koirasi lempiväri jos siltä kysyttäsiin? Miksi?
Tähän on kanssa vaikee vastata. Voisko Jorunnilla olla oikein semmonen tulenpunainen, räiskyvä, eloisa ja kiihkeä.
Udin väri vois olla jotain sadepäivän taivaansinistä, rauhallista, herkkää ja pohdiskelevaa.
 
9. Mikä on oudoin tapa, jota koirasi harrastaa?
Jorunn mutisee kun ajetaan ponilla, se on ehdottomasti hauskinta mitä oon koiran koskaan kuullut suustaan päästävän!
Olisko Udin oudoin tapa sitten loputon optimistisuus. Joka työpäivä se kuvittelee, että ehkä tänään on se päivä kun ei tarttee aamulla lähteä tarhaan. Kohta yhdeksän vuotta on sitä päivää odotettu, että mie sanonkin ovella: " ei mennäkään, käydäänkin sohvalle vaan pötkölleen!". Vielä ei ole tullut se päivä mutta odotus jatkuu aamusta toiseen.
 
10. Onko jokin asia, joka saisi sinut luopumaan koiristasi ikuisesti? Jos niin mikä?
Enpä osaa sanoa. Ehkä jos kaikki koirat olisivat niin sairaita, ettei niitä voisi hyvällä omalla tunnolla hengissä pitää. Vai tarkoitettiinko tässä näistä nykyisistä koirita luopumista? No sama vastaus se on silti, kyllähän niistä on luovuttava kun terveyttä ja hyvinvointia ei enää riitä.
 
Vissiin olis pitäny olla 11 kysymystä, mutta olihan tässä kymmenessäkin ihan riittämiin. :D