Tammikuun lopussa tuli Udille yhdeksän vuotta mittariin. Onnea Putte! Kun alkukuusta käytiin rokotuksilla, tehtiin myös sydänkuuntelu ja sieltähän löytyi vähän sivuääntä. Eläinlääkäri merkkasi sen epävarmaksi ja erittäin vähäiseksi, joten mitenkään se ei ainakaan vielä mihinkään vaikuta. Vaan ei tule vanhuus yksin. Pikkuhiljaa alkaa pennun hankinta hiipiä mieleen, mutta enpä tiedä onko Udi vielä niin seniili että sille nuoren pojan uskallan kaveriksi ottaa. :D Huvittavaa sinänsä että vaikka olen urosta koko ajan ottamassa, niin silti melkein huomaamattani kuvittelen seuraavankin olevan narttu :D Jotenkin tuo Pimpo on vaan ollut niin mainio!

DSC_1764-normal.jpg

Udi 9v

Harrastusrintamalla on hiljaista. Hiihtämään ei koirien kanssa ole edelleenkään päässyt, ja ennusteet näyttää kyllä huonolle jatkonkin kannalta. Uskomattoman kurja talvi! Harmittaa entistä kovemmin, että kohta on jo kevät. Kisoihin silti pyritään jos joku vaan pystyy järjestämään. Tokoilut on kanssa ollu ihan minimissä. Ei vaan tule lähdettyä, eikä ole kyllä yhteistreeniä paljon ollut tarjollakaan. No meneehän tää näinkin, syyessä ja maatessa.

DSC_1771-normal.jpg

karvaton Jorunn

Onneksi sentään jotain toimintaa on tarjolla, nimittäin lenkkeilyä. Viikonloppuna lenkkeiltiin Luumäellä Tolpankankaan luontopolulla kuuden islanninlammaskoiran voimin. Mukana töppöjalkatiimin lisäksi, vanhempi rouva Saga, nuorempi neiti Iris ja pennunpallerot Mikke ja Rose. Kaikilla oli hauskaa, paitsi Rosella jota vanha nimeltämainitsematon perverssisetä koitti ahdistella joka välissä. Iltapäivästä lenkkeiltiin vähän lisää Riikan lauman kanssa jäällä. Ja tuo jäällä lenkkeily on kyllä kummallinen laji; aina tuulee, näkyväisyyttä on kilometritolkulla eli koirat voi lähteä kuin hauki rannasta minkä tahansa perään ja kaiken huipuksi saa koko ajan pelätä hukkumiskuolemaa. No ilmeisesti se on jotenkin valtavan hienoa, kun kaikki sitä harrastaa. No ei kuoltu ja tarjolla oli herkku munkkeja ja pullia, eli ei huono reissu kuitenkaan. Kiitos kaikille! Kamera oli mukana, mutta autossa koska mukamas sato lunta niin ettei jaksanu raahata sitä mukana. Ei kuvia siis viikonlopulta.

DSC_1775%5B1%5D-normal.jpg

töppöjalat pönöttää

Parin viikon päästä on islanninlammaskoirien jalostusviikonloppu-tapahtumä-hässäkkä Jyväskylässä ja sinnehän ollaan toki menossa. Miksi? onkin sitten hyvä kysymys, miustahan ei mitään kasvattajaa koskaan tule. Mutta kai siellä asiaa on tavan harrastajallekin ja ainahan on mukava päästä islanninlammaskoiraporukan kanssa reissuun. Sunnuntaina piti hiihtää kilpaa samoilla huudeilla, mutta tällä hetkellä näyttää siltä ettei lunta ole tarpeeksi, plääh.