Hakumettään päästiin pitkästä aikaa, Udikin oli selvästi tohkeissaan! Tällä kertaa tehtiin lyhyt ja kivakiva-harjotus, joskin uuttakin juttua oli mukana.

Ekan maalimiehen lähtö näytettiin koiralle, ukko oli montussa ja vanerilevy siinä päällä. Eli vähän niiku umpipiiloa tavoteltiin. Hyvin Uu otti hajut  levynkin alta, varmisteli kyl viimosen päälle ja yritti mm. tunkea sinne monttuun levystä huolimatta. Mut ilmasu toimi hyvin, kunha maltto sielt piilolta lähteä.

Toinen maalimies oli myös valmis. Etsintä ja ilmasu meni hyvin. Näytölle otettiin sitten reilusti apua eli liikettä ja ääntä. Näytöissä ei kyl oo ollu mitään ongelmaa, mut onpahan jotain vaihtelua treeniin ( ja toivottavasti myös lisää motivaatiota, josta ei kyllä oo viime aikoina ollu pulaa...) Kiva treeni jälleen!

Pimeys tulee nykyään niin kauheen aikasin, puol viideltä on jo ihan hämärää. Luultavasti jää pikkuhiljaa haut vähemmälle kun illalla ei näe ja viikonloput on varmaan aina jollain varattuna. Ens viikolla on kyl tarkotus parikin treeniä vetästä, et ei vielä laiteta hakuvarusteita talviteloille! Lunta vaan odotellaan ja pakkasta. Tuota kuraa on nyt nimittäin kannettu kotiin ulkonta ihan riittävästi. On se kyl jännä miten Udi on ihan savessa aina ulkoilun jälkeen ja Tintillä ehkä muutama hiekkaroiske on tassuilla, vaiks sama lenkki ollaan kiertävinämme!