Pari kertaa on taas tälläkin viikolla kentällä pyörähdetty. Kotona ei olla treenattu yhtään, kun tuntuu et minuu alkaa herkemmin kiukuttaa omalla pihalla ja ehkä Udillakin on niin suuri kaipuu kissa-jahtiin et keskittyminen tahtoo herpaantua... Kentälle siis!

Treenit on menny mukavasti, alkuviikon treenissä tehtiin pitkää seuraamista, pitkää paikalla makuuta häiriön kanssa ja lopuks vähän jotain kivempaa. Seuraaminen meni hyvin ja paikalla makuukin siihen asti kun kävin ekan kerran palkkaamassa, sitten ei tahtonu enää jaksaa Udi pötkötellä. Ei se toinen koirakko tuntunu kovin häiritsevän, enemmänkin se on vaan niin pirun tylsää. Lopuksi sitten pari noutoa ja hypittiin vähän estettä ja kiivettiin A:ta. Agilityn voimalla molemmat esteet suju hyvin, kummatkaan ei kyllä ollu koe-asetuksilla :) Kerran Udi taas unohti hypätä ja juoksi päin estettä, hupsu ukko.

Tänään käytiin uudemman kerran koittamassa. Aluksi seurattiin vähän henkilöryhmässä ja sepä oli vaikeaa, ei meinannut Udi kestää vähävillaisissa pöksyissään (juu karvaa lähtee, ja paljon!) kun oli niin monta ihanaa ihmistä ihan Udia varten seisoskelemassa. Ukko saatiin kuitenkin ruotuun ja ihan mukavasti lopulta sujuikin. Kunnes tein sen idioottimaisen virheen et palkkasin pallolla, seuraaminen jälleen siis väljäksi.

Sitten paikalla makuuseen ja taas oli toinen koirakko suorittamassa juttujaan, tällä kertaa tylsyys iski aiemmin ja pari kertaa piti nousta. Seuraavaks seuraamista ja käännöksiä molempiin suuntiin. Yritin palkata heti käännöksen jälkeen, et saatais ne tiiviimmiks. Ja lopuksi niitä ihania esteitä yliteltiin taas. Ihan kiva treeni, harmi et se paikalla makuu nyt tökkii...