Kun BH-kokeeseen valmistautuminen voitiin tältä syksyltä unohtaa, loppu tottisinnostuskin taas vaihteeks kokonaan. Vaan kun hetken tallailee tuolla saamarin jäätävässä vesisateessa, alkaa tottiskin vaikuttaa ihan houkuttelevalta, joten retkue ympäri ja kotiin tottelemaan. Eikös se sitä tarkota et jos treenaa, ni lenkkeilyn voi jättää vähän vähemmälle?

Noo näillä treeneillä ei ainakaan ylikunto iske. Pari lyhyttä seuraamispätkää, meni kai ihan ok. Pari noutoa joissa oli kyl intoa, mut aika löysässä se kapula Udilla siel suussa vaan on. Eikä kyl tuokaan ihan minuun kiinni, mut kuulemma riittää jos kapulan saa otettua niiltä jalansijoilta, eli meille riittää tuo. Loppuun viel liikkeestä maahanmeno aika suurilla avuilla, ja se menikin hyvin. Vähän vois joku meille luovuttaa intoa tuohon hommaan, joillakin kun sitä kuulemma on liiankin kanssa.

Tää vesisade vois muuten masentaa rajumminkin, mut sääkartoilla leijailee lumihiutaleita jo sunnuntain kohdalla (katse pois niistä vesitiploista siinä vieressä!), eli sukset ja pulkat esiin! Jotkut säälittävät apinat lähtee sillon Leville lumisenpaikanleirille hiihtämään ja sen suunnan sääkarttoja ei viitti ees katella! En ees ois halunnu lähtee mukaan, *pakkaa kassit ja piiloutuu Udin kanssa Sprinterin takakonttiin* siellähän on vaan lunta ja pakkasta. Pärkkeles!