Tapaukset ei liity toisiinsa eikä edes samaan koiraan.

Eilen oltiin jälleen agilityssä. Tällä kertaa hyppyjen ylitys suju paremmin, vain ihan lopuks alitettiin kaks kertaa sama este. Tehtiin taas rataa, ensin pätkissä ja lopuksi koko setti.  Aluks pyöriteltiin muutamia hyppyjä ja putkea vähän joka suunnasta. Kuten sanottu hypytkin hypättiin eikä muutenkaan ihmeempiä ongelmia ollu. Toiseen pätkään tuli hyppy, puomi, putki, hyppy ja putki eli hiukan suoraviivasempaa menoa. Näilläkään ei ongelmia koiralla, ohjaajalla sitäkin enemmän. Viimosella hypyllä ja putkella tuli vähän hätäiltyä ja sählättyä.

Ne alitukset tuli sitten kun tehtiin koko rataa. Ekalla kerralla jotenkin kuulemma kumarsin ja toisella kerralla alitti sit vissiin vanhasta muistista. Muuten meni mukavasti. Loppuun hypittiin vähän yksittäisiä hyppyjä ja niistäkin maksikorkeudessa koitettiin pari kertaa mennä ali. Ihan mukava treeni, ihan hirveesti ei tällä kertaa tarvinnu ees rähjätä. Udi on ilmeisesti nyt sitä mieltä et bortsut kuuluu islantilaisten kanssa samaan ärsytys kategoriaan, huoh.

Mummelilla oli tänään lääkäripäivä. Verikokeiden tuloksia joudutaan oottelemaan huomiseen asti, vähän outoa mut kai niillä sit vaan kestää. Ja virtsanäytteitä torstaihin, jonka kyl tiesinkin. Totuttuun tapaan mummeli oli lääkärissä mallikkaasti. Peilikuvalle piti murista, alkaa vissiin oikeesti vanhuus iskeä, ja muille koirille tietysti meuhkata, mut verikokeet ja muut oltiin ihan lunkisti. Virtsatieinfektio ainakin on, toivottavasti ei muuta vakavempaa. Antibioottia naamariin siis. On muuten häröt pinkit tabletit! Valitettavasti ei päästy tutulle lekurille, kun firmassa on nyt useampia enkä tietenkään tajunnu pyytää tälle tietylle. Vaan eiköhän tää uuskin asiansa osaa.