Eilen vietettiin synttäreitä, onnittelut myös velipojille! Neljä vuotta tärähti täyteen, ei kyllä uskois!

Synttäreitten kunniaks päästiin myös hiihtämään. Ja kivasti kulki, hiihtäjälle pitäis vaan jostain saada parempi kunto. Ylämäissähän homma vähän tökkii, kun miun vauhti hiljenee nii Udi herpaantuu nuuskuttelemaan ladun varsia. Mut kun vauhtia on, ni töppöjalka pinkoo kyllä parhaansa mukaan.

Lahjat meinas jäädä hommaamatta kun on ollu vähän hässäkkää papan 90 vuotisjuhlien kanssa, mut eilen kiireellä kauppaan älypelin ostoon. Meillähän on ennestään Nina Ottossonin DogSpinny, josta Udi kovasti tykkää mut turhan helppo se on. Nyt ostin Karlien Doggy Brain Train 2in1, jossa toisella puolella herkut on palikoitten alla koloissa ja toisella puolella liu'utellaan luukkuja. Ja helppoja on nääkin, noin minuutissa ratkes luukkujen liu'utus ekalla kerralla ja se on kumminkin näistä se vaikeempi! Udi taitaa kyl enemmän käyttää voimaa kun älyä, ainakin palikka puolella jätkä kaataa palikat nurin ja vetää herkut huiviin. No koiralla on ainakin kivaa!

Hiihdon jälkeen herkuteltiin kakuilla jotka tänä vuonna koostui peruspapeloitten päälle kumotuista Cesar-systeemeistä ja Udilla oli viel ekstrana salamitikkukynttilät. Nam!

synttäripoika kakkuineen