Tää pääsiäinen tuli vietettyä elukoitten kauneuskilpailuissa. Eilen kärrättiin poni Virmutjoelle Match Show:hun. Enpä ollu aikasemmin tämmösiin kinkereihin osallistunu, Uun kanssa koirien vastaaviin kylläkin. Systeemi oli muuten sama kun koirillakin, mut kaikki sai kirjallisen arvostelun.

Kovasti oli poni tuomarinkin mielestä nätti ja oikein hyväkäytöksinen nuori herraNauru. Pää ja ilme oli hyvät samoin jalkojen asento. Lautaset on lihaksettomat ja liikkeet lyhyet. Poni sai siis punasen ruusukkeen. Parina oli oikein sievä vuoden vanha shettispoika. Lisäksi Lelu valittiin ponien Tukkajumalaksi eli harjaa ja häntää löytyy.

Vaikka ponin loppuosan omistaja painajaisia ennakkoon näki ja kuvitteli Lelun tekevän ties mitä kauheuksia, oli ponkku siis oikein mallikkaasti esittelemässä itteään. Jos kovin huutaja olis palkittu oltais varmasti se saatu, kohtalaisen paljon oli jätkällä nimittäin asiaa muille hepoilleHymy.

1239648931_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kaunis poika

1239649167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

poni mutkalla (ei kaikkein edustavin ilme tässä otoksessa Kieli ulkona

Tänään kävin sit pyörähtämäs Lappeenrannan koiranäyttelyssä. Islantilaiset (kokonaista neljä!) oli jo lauantaina eli niitä en tällä kertaa päässy kattomaan. Aussi-kehän laidalla kävin kannustamassa Laraa jolle tällä kertaa napsahti sininen matalista raajoista.

Onpa muuten mukavaa ja rentoa olla näyttelyssä ilman koiraa Hymy. Suurta ihmetystä kyl herätti kun piha on koiria puolillaan, juna menee ohi, eikä yksikään hauku! Muutenkin oli kovin haukkumatonta ja rähinätöntä. Mikä niitä kaikkia vaivaa!?

Myyntikojuissa tuli sitten muu aika pyörittyä. Ihan kun Udi jotain välttämättä tartteis! Uuden ketjupannan ostin (jospa tulis tottikseen uutta intoa...), pari vinkulelua (joo lelujahan Udilla ei ennestään ollukkaan...) ja tietysti vähän herkkuja (no ruoka on sentään aina hyödyllistä!).

Vähän alkaa taas näyttelykärpänen puremaan eli viime kerrasta on kulunu sen verran et aika on kullanu muistot. Vaan jospa tuon erehtyy jonnekkin ilmottamaan, ni kyllä sitä tömähdetään maan pinnalle aika rivakasti.