Aamupäivästä käytiin nöyryyttämässä itteemme seuran "yleisissä" tottistreeneissä. Paikalla oli viis sakemannia ja myö. Arvatkaa kuka ei kuulunu joukkoon!?Nauru No oli siel myös yks nahkalassie.

Sakemanneilta testattiin reagointia laukauksiin ja niinpä myös meitä ammuttiin. Tästähän tää laukausvarma koira ei niin olis välittäny ja seuraaminen hetkittäin meinaskin herpaantua. Vaihteeks otin seuraamisen lisäks liikkeestä maahanmenoa, ens kerralla täytyy keksiä jo jotain muuta!

Myöhemmin hypittiin ja kiipeiltiin, tai ainakin yritettiin. Ihan kun ei ois koskaan tätä tehty, toki este oli aika korkee mut silti olis voinu edes yrittää! Täyty palata juurille ja viedä Uu esteestä yli agility-tyyliin vierellä juosten. Myös A:lla oli ihmeellistä vatulointia, este oli viel madallettua mallia. Agilityssä Udi on oppinu jäämään kekkuloimaan sinne harjalle (kontakti on siis hyvä, mut vähän väärässä kohdassa) ja siellähän sitä nytkin ihmeteltiin et kummalle puolelle tästä lähtis. No kyllähän se pallon avustuksella siitä ylikin heilahti.

Lähinnä tällä kertaa treenattiin emäntää, jospa sitä oppis olemaan jännittämättä niin hitosti...

Kotona käytiin hetki huilaamassa ja sit hurautettiin Punkaharjulle lenkkeilemään muitten islantilaisten kanssa. Myös Uun kaunis morsian oli paikalla ja kuulemma aamupahoinvointia on ollu, tiiä sitte et onko se hyvä vai huono merkkiHymy. Tuntuu et astutuksesta on jo vaikka kuin kauan ja silti pitää viel kärvistellä kaks viikkoa!

Kiitosta vaan kaikille lenkkiseurasta! Tällä kertaa ei kamera tullu mukaan kun oli niin pilvistä ilmaa luvattu, ja kauniissa auringonpaisteessahan sitä sitte lenkkeiltiin...

Autoillessa näin kun pyöräilijämies löi pyörän parkkiin tienvarteen ja poimi pientareelta juomatölkin. Oikein tuli hyvä mieli kun joku viittii roskia kerätä. Vaan mitä tekee mies, tutkii hetken tölkkiä ja todettuaan sen ilmeiseti pantittomaksi viskaa takaisin ojaan! Just! 

Subessa ilmeni aamupäivän reissulla uusi ominaisuus, savuava etupyörä. Jotenkin tuntuu et tää ei oo niitä kaikkein parhaimpia ominaisuuksia autossa...